Velja Nevolja
Alo!/Marko Metlaš
Velja Nevolja

Alo!/Marko Metlaš

Velja Nevolja, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Na potpornom zidu novoizgrađene obaloutvrde i keja u Šarampovu, u dužini od dvadesetak metara napisano je "Grad na Limu tebe voli do kraja se s tobom bori" sa grbom Parizana i potpisom "Grobari Prijepolje", pa stanovnici smatraju da se aludira na podršku uhapšenom vođi navijača Partizana Veljku Belivuku.

Grafit u Prijepolju

Rina

Grafit u Prijepolju, Foto: Rina

Na licu mesta, dok je ispisivao grafite, u noći između 25. i 26. marta policija je zatekla mladića starog 17 godina, prenosi "Pink".

Prema nezvaničnim informacijama, on je priveden u policijsku stanicu u Prijepolju i protiv njega je podneta krivična prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Grafit u Prijepolju

Rina

Grafit u Prijepolju, Foto: Rina

Za žitelje Prijepolja, ovaj prizor je uznemirujući jer, kako kažu, Veljko Belivuk nije nikakav nacionalni heroj koji je nevin sklonjen iza brave, već osvedočeni nasilnik i osuđenik, koji svoje kriminalne aktivnosti krije iza navijanja za fudbalski klub.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Budimka

30.03.2021 15:31

Sto se pise sada o ovoj deci kako kazu iz kriminalne zone,ja bi uporedila sa malignim tumorom.Ako se u pocetnoj fazi ne odstrani i tumor i metastaze za ozdravljenje je kasno.Tako i sa ovom decom jer je nemoguce da oni koji su morali znati to nusu znali i pustili su da " tumor" toliko naraste.Sada je kasno jer metastaze su uhvatile maha a za ozdravljenje je kasno.Neko IMA interest.