SVE ŠTO JE VUČIĆ REKAO O CENZURI TAČNO I Brnabićeva progovorila o etiketiranju medija od strane "Tvitera": To su licemeri koji svaki dan propovedaju vrednosti koje odmah zatim sami krše!
Foto: Tanjug

"Potpuno i apsolutno tačno. Aleksandar Vučić je rekao sve što ima da se kaže o ovoj važnoj temi koja se tiče cenzure, etiketiranja, slobode medija, mišljenja i govora, a ponajviše licemerja onih koji svaki dan propovedaju vrednosti koje odmah zatim sami krše", navela je Brnabićeva.

SVE ŠTO JE VUČIĆ REKAO O CENZURI TAČNO I Brnabićeva progovorila o etiketiranju medija od strane

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

Podsetimo, predsednik Vučić rekao je danas kako "jedva čeka da bude novi Tramp", aludirajući na cenzuru koju "Tviter" sprovodi.

"Nego s kim da sarađuju, sa tajkunima i lopovima i onima koji su opljačkali Srbiju? Najnormalnije je da sarađuju sa vladom. Šta je loše u tome što sarađuju sa vladom", rekao je predsednik o etiketiranim medijima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
jana

17.08.2021 17:46

Vrlo neprijatno iskustvo sa Tviterom!Otkrili su svoje pravo lice!

Igor

18.08.2021 08:49

@jana - Ta drustvena mreza je pokazala zapravo na cijoj je strani

Ivana

17.08.2021 22:39

Normalno je da mediji etikitiraju svakog pogotovo Đilasovi mediji, koji žele da unište Srbiju. Srbija se danas cela razvija i gradi.

Stane

18.08.2021 07:10

Tačno je da je Tviter licemeran. Deklarativno se zalaže za slobodu mišljenja, a istu cenzuriše.

Srna

18.08.2021 09:12

Zasto se ne pridrzavaju svega a ne da krse!

Мијо

18.08.2021 10:41

Твитер је постао веома зао свима њима смета велики напредак наше земље па сада хоће они нашу земљу да представе као некакво велико и опасно зло за друштво. Конкретно сматрам да ово што раде је ван сваке памети. То само показује колико имамо непријатеља. По мени Твитер заједницу у нашој земљи треба напустити ко год да има тамо налог треба да обрише то је зло од мреже.