IMPERIJA RASTE DOK NAŠIM NOVCEM ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE! Gazde Đilas i Šolak kreću u novi pohod zarade, spremni da kupe HRVATSKI klub
Alo! Ilustracija /J.V.

Kako navodi hrvatski “Jutarnji list”, kontroverzni biznismen postaje vlasnik Istre, kluba koji se takmiči u tamošnjoj prvoj ligi.

Na pomenutom portalu objavljena je vest pod naslovom “Bogati srpski biznismen ulazi u HNL? Nedavno je kupio Southampton, a sada bi mogao i hrvatskog prvoligaša”.

– Njegovo se ime posebno spominjalo prošlih meseci kada su se koalicijski partneri u pulskoj vlasti (od 2021. godine) razišli oko projekta Max Stoja. Šolak je već tamo vlasnik velikog trgovačkog centra, koji je izgrađen u prostoru napuštenog kamenoloma, a nalazi se u zoni turistički atraktivne četvrti Stoja i blizu vredne bivše vojne zone Muzil. Pored trgovačkog centra plan je izgraditi veliki hotel, stambeno poslovni kompleks, te vrlo atraktivni projekt Filmskog studija. Po tim najavama u njima bi se snimale serije i filmovi, te bi se razvio projekt regionalnog “stream igrača” po uzoru na Netfliks.

IMPERIJA RASTE DOK NAŠIM NOVCEM ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE! Gazde Đilas i Šolak kreću u novi pohod zarade, spremni da kupe HRVATSKI klub

Printscreen

 

 

Iz Zagreba čine sve da Šolaku naprave prostor i da on uzme Istru, ali, naravno, glavnu reč u pitanju Istre 1961 ima grupacija Baskonia-Alaves, koja već tri i po godine praktično sama finansira klub. Do sada su Baski utrošili u sanaciju kluba i njenu godišnju finansijsku mirnoću nešto iznad 11 miliona evra. Oni od prvog dana ponavljaju da je Istra 1961 za njih dugoročni projekt i treba priznati da se tako i ponašaju.

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Sad je sve jasno, hteli da ispadnu duhoviti, pa otkrili najveću pljačku naroda Srbije!

Druga je stvar što su razočarani odnosom Grada Pule, koji ne želi da im dozvoli da grade fudbalski kamp. Baski bi zbog toga mogli da odustanu od Istre 1961? I zbog toga bi pišu Hrvati mogli da prodaju klub, a Šolak čeka kao zapeta puška.

Podsetimo, u nameri da se dodvore svom stvarnom gazdi, Draganu Đilasu, marketing FK Sautempton, koji je prodat Draganu Đilasu za preko sto miliona funti, objavio je dres sa brojem jedan i prezimenom vlasnika kluba Dragana Đilasa! Kako se saznaje Dragan Đilas je pobesneo i odmah iz Beograda pozvao rukovodstvo kluba koje u njegovo ime predstavlja tajkun Dragan Šolak i besno naredio da se odmah obriše taj tvit, jer narod Srbije ne sme da sazna za to da je Đilas izneo preko sto miliona funti i investirao u Veliku Britaniju.

Kupovina većinskog dela 137 godina starog fudbalskog kluba i stabilnog premijerligaša srpskog tajkuna košta 100 miliona funti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Marko

11.02.2022 12:46

Ima se, dosta su olakašali državnu kasu pa sad troše, ali verujem da je pravda dostižna i da će ova dva lopova odgovarati.

Zupan

11.02.2022 15:47

Znaci dosta su olaksali kasu drzavnu kad se sad lepo razbacuju.

Ana

11.02.2022 18:10

Nije ih sramota pred narodom koji su ojadili.

Zeki

11.02.2022 19:11

Treba im sve oduzeti sta su pokrali,da nemaju ni gaca na sebi,ni komad hleba da pojedu! Neka crkavaju,tako je i narod za njihove "vladavine"!!!

Julija

11.02.2022 22:23

I posle ljudi moji glasajte za Djilasa, da bi ste ponovo ostali bez posla dok on svoje dzepove puni. Nadam se samo da ce jednog dana da odgovara za sve svoje malverzacije.

Bg

12.02.2022 05:30

Ma gamad u corku, iza resetaka im je mesto... dokle vise o njima?

sara

12.02.2022 11:01

Kupuje, dok svaki mesec podiže cene kablovske TV, treba masovno da napuštamo SBB i pređemo kod drugihn operatera!!!.

Гаги

12.02.2022 20:04

Једино је Шолаку дозвољњно да купије у ХР. Купио мобилну мрежу теле 2...сад се зове Телемах...

Гаги

12.02.2022 21:35

Купио и ХР теле2. Сад се зове Телемах. Једино он може да пазари у Кроацији...

Cana

13.02.2022 02:52

SAMO NEKA IDU STO DALJE OD SRBIJE , NADAM SE DA CE IH NEKO NA KRAJU UBITI , STO OD SRCA ZELIM TIM SKOTOVIMA I LOPOVIMA ! NEKA OSTANU TAMO I NEKA SE NE VRACAJU .