BRNABIĆ: Mesni odbor SNS u Bloku 70 ponovo bio na meti huligana!
Foto: Tanjug/Ana Brnabić / Tanjug / Tara Radovanović

Ona je navela da je obišla taj odbor čije su prostorije napadnute, kako bi članovima i aktivistima stranke pružila podršku i poručila im da „nisu sami“.

Brnabićeva je nakon razgovora sa stanovnicima Ripnja podsetila da se u sredu, nakon protesta ispred Predsedništva Srbije, dogodio napad na dva objekta MO SNS, i rekla da je napad na objekat u bloku 70 ponovljen preksinoć.

- Danas sam obišla dva naša mesna odbora - jedan koji pripada opštinskom odboru Čukarica, mesni odbor Čukarička padina i na Novom Beogradu u Bloku 70. Oba ta naša mesna odbora su, nažalost, bila meta napada huligana nakon protesta u sredu na Sretenje, na Dan državnosti, a onda ponovo i sinoć - rekla je juče ona.

Ona je poručila da je SNS stranka običnih, pristojnih ljudi koja, kako je rekla, neće podleći pritiscima onih koji imaju „rezervnu državu" i koji članovima SNS prete nekim drugim državama.

- Ovo je Srbija, mi nemamo rezervnu državu. Borimo se i živimo za našu Srbiju i nastavićemo našu borbu za rezultate, za bolji kvalitet života i ta borba će za nas nastaviti da bude svakodnevna. Svaki dan ćemo učiniti sve da Srbija napreduje, a za to je preduslov da sačuvamo mir i stabilnost - poručila je premijerka Brnabić.

Pratite najnovije  VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading