"GDE STE KRENULI, GOSPODINE?" Mladić u Poršeu šokirao policajce, a kad se razotkrilo ko je, demolirao im stanicu
EPA/ANTONIO BAT

 

Na graničnom prelazu Obrežje-Bregana, između Slovenije i Hrvatske, slovenska je policija zaustavila 30-godišnjeg državljanina Hrvatske koji je vozio automobil Porše Panamera sa švajcarskim registarskim tablicama, javljaju slovenački mediji.

Policajci su se prilično začudili kada su shvatili da mladić nije imao nikakvih osobnih dokumenata, niti ikakvu pripadajuću dokumentaciju za Porše koji je vozio.

Uz pomoć kolega iz hrvatske policije ubrzo su otkrili identitet zadržanog muškarca, ali i pravi razlog zbog kojeg je pokušao preći granicu bez ličnih dokumenata - naime, dotični ima zabranu ulaska na područje šengenske zone. Porše Panamera koji je vozio zapravo je ukraden, pa je švajcarska policija već raspisala potragu za tim vozilom.

Nakon što su utvrdili ove činjenice, slovenački policajci su automobil zaplenili, a 30-godišnjaka priveli pred istražnog sudije.

Ali, pre nego je završio u pritvoru, ovaj mladić je uspeo da ošteti inventar u policijskoj upravi Brežice, što mu je "zaradilo" još jednu kaznenu prijavu, saopštili su iz PU Novo Mesto.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading