Pepeo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Jedan od najbizarnijih i najmorbidnijih trendova počeo je da se širi Tiktokom kada su ljudi počeli da prodaju posmrtne ostatke svojih najmilijih.

Iako zvuči neverovatno, neko se dosetio da bi pepo majke ili bake mogao da proda nekome, a još čudnije je što postoje kupci.

 TikTokeri Lauren Eliza i Mark su pronašli i kupili ljudske ostatke za samo 30 dolara.

Mark je u septembru video da je neko dao oglas da prodaje mamin pepeo, a 2 kosti su bile podeljene u dve bočice koje su koštale 30 dolara, plus poštarina.

Prodavac je dodao da je kupovina uključivala kopiju sertifikata o kremaciji, ali da se pozadina iza pepela prodaje zasebno za 5 dolara.

Mark je tada dobacio: „Ako bih prodao mamin pepeo, ona bi se vratila iz mrtvih i udarila me po glavi".

Nakon video snimka, Loren Eliza bila je oduševljena i izrazila je želju da i ona kupi nečije posmrtne ostatke. U SAD ne postoji savezni zakon protiv prodaje ljudskih ostataka, navodi Lav.com. „Ali ne vidite svaki dan da neko pokušava da proda svoju mamu u staklenim bočicama na Facebook Marketplace-u“, rekla je ona. „Neka mi neko pošalje listing, kupujem baku!“


Ovo nije prvi put da je neko pokušao da preda pepeo svoje majke, a veliki deo javnosti ostao je užasnut ovim činom.

"Ovo je monstruozno", "Užas", neki su od komentara.

BONUS VIDEO 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading