Manekenka
Foto: Profimedia/Profimedia

Manekenka (39) koja danas mami uzdahe i na sajtu za odrasle gde prodaje svoje fotografije je potrošila 250.000 funti (oko 286 hiljada evra) na plastične operacije i toliko je postala neprepoznatljiva da nije mogla da obnovi vozačku dozvolu.

Zbog svih operacija postala neprepoznatljiva

Ona je ovu svoju muku podelila sa pratiocima, gde je navela kako joj niko nije verovao da je to ona. Naime, službenici koji su trebali da joj izdaju vozačku ostali su zbunjeni zbog njenih primetno većih usana, kao i novog oblika lica, nosa i obraza.

 

 

“Nisu verovali da sam to ja. Razumem njihov rad i znam da stvarno moraju sve proveriti, ali to je bila zaista smešna situacija i nisam to očekivala”, ispričala je Deniz, koja je morala potvrditi svoj identitet pomoću drugog dokumenta. Na kraju im je pokazala legitimaciju brazilske advokatske komore.

“Nikada nisam ni zamišljala da ću morati proći kroz ovo. Znam da sam se promenila, ali da me pitaju da li sam to ja, e to mi je nezamislivo”, dodaje.

Srećom, na kraju se sve rešilo i Deniz je uspela da dobije vozačku dozvolu, ali je morala napraviti novu fotografiju i odraditi prepoznavanje lica.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading