KRILOM AVIONA ODSEKAO GLAVU PADOBRANCU Pilot napravio pokolj u vazduhu, pa pred sudom rekao: "Nisam ja kriv"
Shutterstock

 Nikolas Gali (40) je obezglavljen nekoliko trenutaka nakon što je skočio iz aviona u julu 2018. Pilot,  Alen C., juče je proglašen krivim za ubistvo iz nehata i uslovno ga je osudio Кrivični sud Montoban, piše BBC.

Udruženje padobranskih škola Midi-Pirenes, koje je zaposlilo pilota, kažnjeno je sa 20.000 evra. Кako navode francuski mediji, odmah nakon što je padobranac iskočio iz aviona na 4.000 m nadmorske visine, pilot je počeo da se spušta prema aerodromskoj pisti. Pre nego što je padobranac iskočio iz letelice, nije bilo konsultacija o putanji kojom će avion leteti.

- Mislim da je moja putanja leta imala smisla. To je bila tragedija mog života, ali ja nisam kriv - rekao je pilot na sudu u Montobanu.

 

 

Na ranijem saslušanju, advokat žrtvinih rođaka Emanuel Frank osudio je nesmotrenost i nemar pilota. Predsednik suda u jugozapadnoj Francuskoj takođe je istakao nedostatak komunikacije između žrtve i pilota. Od incidenta, mere bezbednosti su pojačane i brifinzi su postali obavezni, dodaje se u izveštaju.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading