venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ova 48-godišnjakinja je na društvenim mrežama podelila da su njena deca, od 27 i 25 godina, zaista ljuta na nju što im nije dozvolila da dođu na njen poseban dan.

Ona je objavila: "Ovo je moj drugi brak. Prvi se završio tako što me je muž prevario i preselio se kod svoje ljubavnice. Ponudio mi je urednu sumu da se razvedem od njega. Uzela sam taj novac i preselila se u inostranstvo gde sam upoznala sadašnjeg muža".

Njena deca su bila užasnuta kada su preko šire porodice saznali za venčanje, a da nisu ni na spisku gostiju. Kako je mama objasnila: „Nisam u kontaktu sa njima, moj izbor. Stalno su pokušavali da me nateraju da se slažem sa bivšom i njegovom ljubavnicom. Očigledno sam trebalo da se ljubazno prevrnem i prihvatim njihovo nepoštovanje. Nemam želju da budi prijatelj sa mojom bivšom i ljubavnicom".

Nastavljajući priču, majka je dodala da su, uprkos njenom jasnom stavu, njena deca insistirala da ona zakrpi stvari sa bivšim mužem i ženom sa kojom je bio neveran.

 

 

Ona je objavila: "Moj bivši je želeo da dam svoj blagoslov za njegovu vezu. Očigledno sam mu bila najbolji prijatelj i on me je voleo kao majku svoje dece, ali je bio zaljubljen u svoju ljubavnicu. Bio je šokiran kada više nisam želeo da ga kontaktiram“.

„Moja deca su mislila da treba da mu oprostim i da se družim. Išli su toliko daleko da su me pozvali na ručak ili večeru sa njima, a onda su iznenađujuće pozvali mog bivšeg i njegovu ljubavnicu. Oni bi svojim SO vodili porodične događaje i lagali me da moja bivši bi bio ranije ili kasnije, tako da nisam naleteo na njega. Naravno, uvek je bio tu. Oni ne mogu da podnesu činjenicu da on i ja više ne razgovaramo i da želimo da se slažemo".

Nakon što je podelila svoju priču na Redditu, ljudi su aplaudirali njenoj hrabrosti jer je svoju decu isključila iz svog venčanja i života. Jedna osoba je odgovorila: „Kako su se vaša deca do sada ponašala prema vama, bio bih zabrinut da ne bi uradili nešto loše na venčanju".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading