Venčanje
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Objasnila je kako je njen muž, Džejk, počeo da gleda video zapise o svadbenim šalama uoči njihovog posebnog dana - i uprkos tome što je obećao da neće uraditi tako nešto na njihovom venčanju.

Na Redditu je rekla: „Između ostalog, ovi video snimci prikazuju sramotne fotografije mlade na projektoru ispred cele sobe ili razbijanja lica mlade u tortu. Odmah sam mu rekla da nisam Ne želim tako nešto na našem venčanju.On se samo nasmejao i rekao da tako nešto ne planira".

"Mislila sam da je to kraj, ali sam ga stalno hvatala kako pravi čudne aranžmane sa prijateljima. Odjednom je poželeo da izabere fotografa za venčanje i tortu." Zahvalna što se zainteresovao za planiranje njihovog venčanja, ona ga je ohrabrila da kontaktira fotografa i pekaru kako bi se pokrenula lopta.

 

 

„Podsetila sam ga dan ranije da ću odmah raskinuti s njim ako uradi tako nešto [šalu]“, dodala je ona. "Kada je došao dan venčanja, sve je išlo glatko do ceremonije. Dok nije došao trenutak kada je trebalo da se seče torta".

„Cela soba je gledala kako pravim prvi rez, a fotograf je stajao ispred nas sa kamerom u ruci. Odjednom sam osetio ruku na potiljku kako me gura licem u tortu. Ne samo moja šminka. ali cela venčanica je bila uništena i cela soba se smejala, moj muž najglasnije. U tom trenutku je fotograf snimio fotografiju i Džejk je rekao da je ovo sada naša fotografija sa venčanja".

Besna, okrenula se i ošamarila Džejka po licu pre nego što je istrčala iz sobe u suzama. 

Uz to, ona je podnela zahtev za razvod od svog novog muža - samo 48 sati nakon što je izgovorila svoje venčane zavete. Dodala je: „Džejk mi je upravo rekao da to ne radim jer je to bila samo bezazlena šala. I njegova i moja porodica su me poslali spamom da bi bilo smešno da prekinemo naš brak zbog ovoga".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading