venčanje
Foto: Alo/shutterstock

Dok se mlada priprema da zablista u svojoj lepoti, i mladoženja se trudi da bude poseban, a ponekad privlači pažnju svojim neobičnim stilom.

Iako je venčanje svečan čin, neki mladoženje vole da dodaju malo humora u svečanost. Jedan takav momak postao je viralan na društvenim mrežama, posebno na TikToku.

Iako je bio elegantno obučen, na đonu svojih cipela nosio je poruku koja je iznenadila mnoge.

Na jednoj cipeli je pisalo "pomozite", a na drugoj "mi". Ovim šaljivim gestom, mladoženja je želeo da nasmeje svoje goste i da im poruči da ga "izvuku" iz te situacije u poslednjem trenutku.

@grecia.v.carr How my husband showed up to our religious wedding. 😂 would you be mad ? #weddingtiktok #weddingprank #groom #mexico #destinationwedding #prank #helpmeplease #viral #wedding ♬ Oh No - Kreepa

Snimak je brzo postao popularan i izazvao lavinu komentara.

Dok su neki odmah shvatili šalu i podržali ovaj humoristički potez, drugi su bili podeljeni i smatrali da bi supruga mogla biti ljuta na ovakav gest. Ipak, za one koji dobro poznaju svoje partnere, ovakvi šaljivi trenuci mogu biti deo njihove zajedničke zabave i oslikavaju njihov odnos.

,,Da sam na mestu njegove supruge, bila bih ljuta kao ris!'' 

,,Volim ovakav humor. Ako dovoljno poznaješ svog partnera, nećeš biti besna jer je šaljiva osoba. '' samo su bili neki od komentara. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading