IZBOTOKSIRAO SE DO NEPREPOZNATLJIVOSTI Eminin bivši predmet sprdnje, Mustafa izgleda kao lutka pored 19 godina mlađe supruge, a evo ko nije došao
Printscreen

Bivši muž Emine JahovićMustafa Sandal, oženio se prošlog vikenda svojom 19 godina mlađom izabranicom Melis Sutšurup. Par je napravio gala svadbu za 80 ljudi, koja je trajala dva dana.

Naime, da je sve proteklo savršeno, govore njihove fotografije na Instagramu, a čini se da su mladenci zaista uživali u svom posebnom danu.

Svadba je upriličena u prelepom vrtu jednog hotela, koje je bilo specijalno dekorisanom za ovu priliku. Osim ukrasnih sijalica, sveća, cveća, na plaži su bila postavljene dve figure u obliku slova M, što je početno slovo njihovih imena.

Iako je mlada blistala i pokupila komplimente zbog svog izgleda i venčanice, Mustafa je ukrao šou. Kako pišu turski mediji, neposredno pred venčanje, pevač je išao na estetsku korekciju.

- Oteklina na licu Mustafe Sandala obeležila je venčanje. On je privukao pažnju promenom, a svi govore kako je išao na estetsku operaciju ili botoks. Mnogi misle da je neposredno pred venčanje Mustafa išapo da izbriše bore, kako bi izgledao približno kao njegova 19 godina mlađa supruga. Ipak, nije mu pošlo za rukom jer je bio otečen - piše u turskim medijima.

Inače, detalj koji je sve iznenadio jeste da na žurki koja je najavljivana nisu bila oba sina. Samo Javuz je prisustvovao venčanju, dok Jaman nije, a uz mladu je takođe bio njen sin kojeg je dobila sa bivšim partnerom.

SEDAM DANA NA ADI CIGANLIJI Đani i Slađa otkrili šta su to poklonili mladencima, nisu štedeli, a pevačev komentar je sve nasmejao

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Strelac2011

13.06.2022 21:50

Ruku na srce, ni supruga ne zaostaje za Mustafom po pitanju botoksa. Izgleda ko katedrala. Da ne znam da ima 33 dao bih joj preko 4 banke. Marijana Mateus je za nju devojcica.....