EKSKLUZIVNO Zvezda Granda progovorila za Alo! nakon tvrdnji da ju je napao ginekolog
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Dragana Stamenić podigla je javnost na noge kada je javno optužila ginekologa R. M. da je tokom pregleda navodno pokušao da je siluje.

O drami kroz koju je prošla Dragana je progovorila za Alo!, a tom prilikom pevačica je istakla da je zadovoljna brzom reakcijom nadležnih organa, kao i "činjenicom da je R. M. oduzeta licenca za rad".

EKSKLUZIVNO Zvezda Granda progovorila za Alo! nakon tvrdnji da ju je napao ginekolog

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zahvalna sam što je sve završeno, on je osuđen i sada je sve u najboljem redu. On je okrivljen za dva krivična dela, a oduzeta mu je i licenca za rad - rekla je u izjavi za Alo! Dragana, koja je neposredno pre toga na svom Instagram profilu objavila fotografiju doktora za kojeg tvrdi da ju je seksualno zlostavljao.

- Ovo je fotografija čoveka koji je pokušao da me siluje, specijalista ginekologije R. M. Bio je napadan, nametljiv odmah prilikom mog ulaska u ordinaciju. U toku pregleda je pokušavao da mi dodiruje noge govoreći: ’Lepa si. Divna si i zgodna žena. S tobom bi trebalo jako nežno.’ Nakon toga je želeo da mi objasni na šta tačno misli kad govori o nežnosti. Tom prilikom se svojim polnim organom naslonio na mene pokušavajući da uradi i pokaže to na šta je mislio - prepričavala je pevačica.

- U više navrata sam viknula govoreći mu da se pomeri od mene, što očigledno nije shvatio ozbiljno, već mi se prilikom završetka pregleda ponovo približio, zagrlio me, na silu privukao i poljubio (u masku doduše koja se tada nosila). Uhvatio me za zadnjicu i rekao kako se uzbudio. Izašla sam nekako, i onako pod stresom sam otišla u policijsku stanicu da dam izjavu. Tokom saslušanja u policijskoj upravi su mi rekli da su i oni sami čuli dosta o tome šta dotični radi. Kasnije sam saznala da je bilo u pitanju mnogo žena koje nisu smele ništa da preduzmu, kao i da su njegove kolege znale šta radi - napisala je između ostalog Dragana.

Inače, Stamenićeva je nakon toga obrisala fotografiju, kao i post u kojem je do detalja opisala navodno zlostavljanje koje je pretrpela. Iako je Dragana u izjavi za naš list tvrdila da je doktoru R. M. oduzeta licenca za rad, Alo! je uvidom u sajt lekarske komore pronašao doktorovo ime na listi licenci, kao i podatak da mu licenca važi do 1. 1. 2023. godine. 

EKSKLUZIVNO Zvezda Granda progovorila za Alo! nakon tvrdnji da ju je napao ginekolog

Printskrin

 

 

Takođe, pokušali smo da stupimo u kontakt s doktorom kojeg je Stamenćeva označila kao napasnika, ali su nam u bolnici rekli da je R. M. u penziji i da obavlja privatnu praksu u jednoj poliklinici, u kojoj nam se niko takođe nije javio. Još optužbi za doktora 

Stamenićeva je u razgovoru za Alo! ispričala i da su joj se nakon njene javne optužbe javile mnoge žene koje tvrde da su bile takođe žrtve istog lekara.

- Mene, tada trudnicu u sedmom mesecu, zadržao je u bolnici bez ikakvog razloga. Sreća pa nisam ostajala nasamo s njim. Iako živim u Novom Sadu, moju porodicu je nagovarao da ostanem u užičkom porodilištu. Srećom, pobegla sam i na svoju odgovornost napustila bolnicu. Svi drugi lekari i medicinske sestre rekli su da nema potrebe da budem hospitalizovana. Nisam mogla da verujem kada sam čula da je silovao trudnice, to je horor - glasio je sadržaj jedne poruke koju je Dragana dostavila redakciji Alo! novina.

- Meni je posle porođaja gledao ranu i jako sam se loše osećala. Govorio je isto tako: "Ne brini mila, biću jako nežan" - stajalo je u sledećoj poruci.

Podsetimo, Stamenićeva je na svom Instagram nalogu objavila fotografije čoveka za kojeg je tvrdila da je pokušao da je siluje, a tom prilikom iznela je jezive detalje tog događaja.

ZAISTA JE BILO DOSTA Ana Bekuta besna kao ris nakon navoda da živi sa Mrkinom ženom, odmah se oglasila i obelodanila sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading