SLAĐA JE PREVARILA NACIJU? Objavila je kako leži u lokvi krvi, a sada je isplivala prava istina, ovo je dokaz da je u pitanju obmana (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Slađana Slađa Petrušić proteklih dana glavna je tema javnosti, a mnogi se pitaju da li je bivša rijaliti učesnica obmanula fanove. 

Naime, Slađa se najpre pre nekoliko dana oglasila iz bolnice, tvrdeći da je zadobila teške povrede noge tokom snimanja videa za TikTok. Tome u prilog, ona je na svom Fejsbuku podelila i fotografije iz bolničkog kreveta na kojima se vidi kako leži u lokvi krvi. 

"Operacija uspešna, tako kažu... Je*ao me TikTok izazov. Hvala doktorima", napisala je ona. 

Međutim, kako smo imali prilike da vidimo, fotografija koju je Slađana objavila već postoji na internetu, a nalazi se u članku koji su pisali strani mediji o ženi koja je zadobila teške povrede noge. 

Podsetimo, na Fejsbuk profilu Slađane Petrušić stoji saopštenje za javnost u kojem stoji da je bivša učesnica "Parova" izgubila borbu za život.

-Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju!- stajalo je u objavi na njenoj društvenoj  mreži, a osoba koja je napisala ovo saopštenje predstavila se kao Slađanin brat. 

SLAĐA JE PREVARILA NACIJU? Objavila je kako leži u lokvi krvi, a sada je isplivala prava istina, ovo je dokaz da je u pitanju obmana (FOTO)

Foto: Facebook

 

Milomir Marić oglasio se ovim povodom i istakao da je uveren da je Slađana sve izmislila.

- Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada - istakao je Marić.

"SRBI, BEZ LJUTNJE, EVO VAM OVO ZA UTEHU" O ovome je brujala javnost, Slađa Petrušić se proslavila u Srbiji, a ovom izjavom razbesnela je naciju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovan

14.04.2023 13:56

Ko je ona da uzbudi naciju, ako je zaista uzbudila naciju teško toj naciji.