SRAMOTA! Nakon što je lažirala sopstvenu smrt Slađa Petrušić napravila novi skandal, ismeva najveći hrišćanski praznik, javnost zgoržena (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Slađana Slađa Petrušić šokirala je narod kada je najpre slagala da je doživela teške povrede noge, te je koristila tuđe fotografije iz bolničke sobe, a potom je i lažirala sopstvenu smrt.

Da joj ništa nije sveto ona je dokazala kada je potresnom povredom dala saopštenje u kojem je najavila svoju sahranu, a njeni prijatelji opraštali su se od  nje. 

-Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju!- stajalo je u objavi na njenoj društvenoj  mreži, a osoba koja je napisala ovo saopštenje predstavila se kao Slađanin brat. 

Kada smo taman pomislili da više ni sa čim ne može da nas zgrozi, Slađa nas je razuverila, te je odlučila da oskrnavi najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Ona je najpre rekla kako je i sama "vaskrsla", a onda je za profilnu fotografiju na svojim društvenim mrežama postavila iskarikiranu fotografiju Isusa i time ponovo zgrozila naciju.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Slađa vređa Srbe,a karijeru je gradila u Srbiji. 

- Kažu da čestitam Novu godinu. Pa, reklo bi se da je bila pre 14 dana. Srpska kaže... Zamisli čestitam i kinesku, indijsku, čiju sve ne. Ne računam ni ovu 1:1. Ali se mora odnekud krenuti. Srbi, bez ljutnje, ali nemojte me zaje*avati! Kakva Nova godina i pi*darije?! Za utehu, evo paketić - napisala je svojevremeno bivša rijaliti učesnica uz snimak na kome se valja naga, umotana u crvenu ukrasnu traku. Na sebi je imala samo još vrtoglave štikle i novogodišnju kapicu.

ZAVIRITE U ČOLINU LUKSUZNU VILU U dvorištu ima ogroman bazen i trambulinu, a po kući su svuda ogledala (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading