SUPRUG SUZANE MANČIĆ JE VRLO BOGAT I UTICAJAN Moćnik iz senke koji stoji iza nje i čuva je, isplivali svi detalji o njegovim poslovima!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Suzana Mančić već 25 godina uživa u ljubavi sa Simeonom Ocomokosom.

Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj. Odlučili su da jedno drugom daju dosta slobode, pa su veoma često razadvojeni i daljina im ne predstavlja problem.

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dve ćerke. Ugledan je biznismen i vrlo vešto održava ravnotežu između privatnog i profesionalnog segmenta života.

Studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu. Njegova radna biografija je raskošna: bio je stručnjak za komercijalu pri američkoj ambasadi u Atini, izvršni direktor Američko-helenske privredne komore, kao i generalni sekretar poslovnih saveta između Grčke i još nekoliko zemalja.

U Atini je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i filijala u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI).

Kako piše u portfoliju grupacije, domaćim i stranim klijentima koji nameravaju da konkurišu na regionalnom i međunarodnom tržištu nude se visokokvalitetne komunikacione usluge.

Suprug Suzane Mančić je na čelu ovog uspešnog tima, a kao što vidimo posle skoro četvrt veka, ruže cvetaju i na ljubavnom polju koje deli sa Suzanom.

GOCA TRŽAN NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O IVANU MARINKOVIĆU Prošla je kroz pakao zbog njega, evo na šta je sve bila primorana, sve joj je uzeo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stranac

06.05.2023 10:34

Majka glumica I pevaljka sa glavom bez mozga, a cerke curobabe bez budućnosti, majcinstva I ostvarenih života . BRAVO,BRAVO ZA USPEH U ZIVOTU!!!