IVANA ŠAŠIĆ PRIJAVILA BOJANA SIMIĆA Bivši Zadrugar po izlasku pobegao i sakrio se, a evo šta mu se sve stavlja na teret
Foto: Alo/Foto: Aleksandar Nalbanjan

Bivši suprug pevačice Ivane Šašić, Bojan Simić je poslednji takmičar koji je napustio "Zadrugu" pred početak finalnih dana ovog rijalitija.

Nakon njega su takmičenje kao finalistkinje napustile Ana Spasojević i DJ Tamaris, a Bojanova poslednja odluka je bila da Filipa Cara postavi za poslednjeg vođu šeste sezone.

Boki i Ivana

Printscreen

 

Kako domaći mediji saznaju, Bojan je nakon izbacivanja iz Bele kuće otišao pravo u etno-selo.

- Bojan se trenutno nalazi u etno-selu i čeka svoje drugare Cara, Zolu i Janjuša, koji su isplanirali da odmah nakon superfinala odu tamo. Stalno snima lajvove odatle i nema gde drugo da ode, ništa od onih famoznih nekretnika koje je pominjao u "Zadruzi" - otkriva izvor za Republiku i dodaje:

- Ivana ga je odavno prijavila za sve javne pretnje koje joj je izrekao i moraće da se suoče na sudu. To delo se tretira kao porodično nasilje, jer su bili supružnici. Ona se povukla, dok se sve to ne reši - zaključuje izvor.

Inače, nedavno je Pink preneo da je stiglo obaveštenje da je Ivana tražila zabranu prilaska Bojanu od 48 sati, što je začudilo sve, kako je on tad bio zatvoren u Beloj kući. Međutim, Ivana se nije oglasila da prokomentariše ovu situaciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading