KO JE IVANA ŠAŠIĆ, NE POZNAJEM OSOBU Boki Simić urnisao bivšu, pa potkačio i Zolu
Alo

Dok je Boki Simić bio u rijalitiju, Ivana se nekoliko puta oglasila u medijima i demantovala neke od navoda koje je njen bivši muž iznosio, a on je sada sve šokirao priznanjem "da ne zna ko je njegova bivša supruga, te da osobu pod imenom Ivana Šašić ne poznaje".

- Ja stvarno ne znam ko je ta osoba?! Stvarno nemam nikakvu komunikaciju sa njom. Čuo sam da priča nešto kako sam se ja uplašio. Ja se ne plašim nikoga osim dragog Gospoda. Najmanje se plašim nje, rekao je Boki na samom početku.

Na pitanje da prokomentariše ljubavne probleme svojeg prijatelja Lazara Čolića Zole, te da li će se sada približiti Slađi kada je slobodna, Boki je obrazložio:

- Zola i ja smo pravi prijatelji. Čujemo se svakodnevno. Ta priča koja se tiče Ine, to je čista glupost. Kakvo dete, kakav porođaj... puštena je samo ''buva'' iz ne znam kojih razloga. Što se tiče Slađa, ja nju ne gledam tim očima. U rijalitiju je to možda tako delovalo, ali to je zatvoreni prostor pa se i malo drugačije ponašaš, ali ne... nemam ambicija ka njoj - rekao je Boki.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading