ŽENE DANAS IMAJU VIŠE SILIKONA, NEGO PAMETI Ruška Jakić oplela po devojkama, pa otkrila da je zaprošena!
Foto: Alo!

Ruška Jakić bila je gost emisije "Info dan" na televiziji Informer. Slavna voditeljka i modna ikona prisutna je u medijima decenijama unazad i, čini se, ne planira da posustane. Ona se sada, uživo u programu, osvrnula na svoj ljubavni život, ali i na današnje devojke koje, prema njenim rečima, sve liče jedna na drugu.

- Moj zadatak je da se obraćam ženama, jer mi sada, nakon 20 godina, prilaze i kažu da sam im promenila život. Muškarcima ne fali ništa, mislim da su žene pokvarile muškarce. Došlo je vreme kada su žene sve iste, sve su polugole. Sada imaju više silikona, a manje pameti. Kada pogledaš mlade estradne zvezde, ne znaš jesu li pošle u kupatilo ili na crveni tepih. Ja sto puta kažem da muškarci vole tajne, a toga sada nema - rekla je u emisiji Ruška Jakić.

Poznato je da se Jakićeva tri puta udavala i razvodila, a sada je otkrila da ju je jedan od bivših muževa ponovo pitao da se uda za njega, što je morala da odbije:

- Obožavam sve svoje muževe i nikada nisam rekla ni jednu ružnu reč za njih. Obožavaju i oni mene. Jedan me je čak pitao da li može da se ponovo oženi sa mnom, rekla sam da ne može, jer je mnogo omatorio. Sada uživam u svom miru i došlo je vreme kada mi je samoj sa sobom najlepše. Više ni ne kuvam, sve u kafani naručujem. Dosta sam se ja nakuvala. Kuvam fantastično, ali tek da vidite kako perem prozore! Sve što radim, radim sa zadovoljstvom - zaključuje je Ruška na "Informer TV".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading