JEDEM KAČAMAK, PIRINAČ, NEMAM PROBLEM! Ruška Jakić javno o novcu i nemaštini, šokirala koliko joj je potrebno novca dnevno!
Foto: Alo!

Voditeljka Ruška Jakić svojim izjavama postala je pravi hit u javnosti, a postala je veoma popularna i na Tik Toku.

Nedavno je izjavila da podjednako dobro može da živi sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra. Ne robuje trendovima, a bez šminke nikako ne izlazi na ulicu.

- Obožavam da se kitim i da se šminkam. Svako jutro se našminkam, moja prijateljica me pita: "Gde ćeš ti, imaš neko snimanje?", ja joj kažem ne, idem na pijacu - rekla je nedavno Ruška.

Nedavno je svojom izjavom za domaće medije nasmejala javnost rekavši da nikada ne broji pare u svom novčaniku, jer smatra da se time šalje loša energija kosmosu.

- Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, popiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem... - rekla je Ruška u svom stilu.

Voditeljka sve ume da iznese, pa takoneretko ističe da se oblači u kineskim buticima, i da nema problem sa jeftinom odećom.

- Kineze obožavam. U jednoj robnoj kući imam srebrnu karticu i uvek imam popust kod njih, a i svašta nađem kod Kineza. Oblačim se i u Bulevaru u butiku za tinejdžere, oni mi jave da su stigle nove trenerke, ove su sad hit za proleće, jako su u modi - nadovezala se Ruška za "Blic".

Podsetimo, Ruška Jakić je jednom prilikom za domaći medij izjavila da je volela sve muškarce sa kojima je bila:

- Svi pate ako se razvedu, ja obožavam sve svoje muževe, tri puta sam srećno razvedena - rekla je ona jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading