MOJI RODITELJI SU BILI IZMANIPULISANI Bivša zadrugarka otkrila dugo čuvanu tajnu, javno progovorila o rijalitiju i haosu sa Banetom
Foto: Massnori Josida

Pevačica Ivana Krunić, od kada je nastavila solo karijeru i promenila muzički pravac iz popa u folk, puni klubove širom Srbije.

Tokom svoje karijere je svašta prošla, a bila je i deo rijaliti programa "Zadruga", gde je upoznala ljubav svog života, Baneta Čolaka, za koga je danas verena.

Čolak je Krunićevu verio 2022. godine, dok su svadbu planirali ove godine, međutim venčanje je bilo otkazano. Ipak, novi termin venčanja je već poznat.

Naime, Ivana je u jednom intervjuu pitana da zamisli da ništa od toga  što se desilo u rijalitiju gledaoci nisu mogli da vide na televiziji, te da opiše ljubav sa Banetom, na šta je rekla:

- Nas dvoje smo nažalost morali da se žrtvujemo ulaskom u rijaliti da bi se upoznali. Sve nedaće smo prevazišli, danas smo jedan srećan i stabilan par. Vereni smo, sledeće godine je svadba i mnogo sam srećna. Neki mi kažu da ne pričam da sam srećna, ali ja verujem u Boga i ne želim ničega da se plašim. Sve je pod konac, sad smo se uselili u naš stan. Živimo on, naš pas medica i ja. Sve ono o čemu sam privatno maštala, to sam stekla. Jednog dana, ako nam Bog da, da dobijemo i dete, to bi bilo prelepo. Ako ne, imamo jedno drugo, po tom pitanju smo već kompletni - rekla je kroz osmeh Ivana.

Ivana je takođe dodala da je njena porodica prihvatila Baneta za zeta i istakla da se Čolak odlično slaže sa njenim roditeljima:

- Bane se sjajno slaže sa mojom porodicom. Kad se setim kako je bilo u rijalitiju, kroz šta smo sve prošli... Nisu ni moji roditelji krivi, a ni on. Oni su bili izmanipulisani od strane nekih ljudi, bili su nepripremljeni, a sa druge strane ni Banetu nije bilo lako, ali se dobro snalazio u svim situacijama. Kad ti dete dođe kući i sedneš na ručak sa njim, ti ćeš videti da li je ono srećno ili nije. Da li ja živim sa nekim ko je psihopata ili sa nekim ko me drži kao malo vode na dlanu. Da ne pričam da sam pored Baneta postala čovek, sposobno čeljade. Pre sam bila pod staklenim zvonom. Bila sam nesposobna da popunim uplatnicu, a sada sve mogu i niko mi ne treba. Inače, Bane mi ne dozvoljava mnoge stvari da radim da ne bih trošila energiju. On voli da svoju energiju dam na bini, a ovako da uživam. Baš se osećam kao princeza pored njega - ponosno je ispričala Krunićeva, za portal "Telegraf.rs".

Podsetimo, pre samo izvesnog vremena Bane Čolak je proslavio 30. rođendan, a Ivana mu je javno čestitala:

- Srećan ti 30. rođendan, živote moj! Samo da si mi živ i zdrav, sve ostalo ćemo zajedno - napisala je Ivana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading