KUPILA SAM STAN I NOVE ZUBE! Ivana Krunić i Bane Čolak ušli u ozbiljnu lovu, a evo odakle sve to dolazi!
Foto: Massnori Josida

Pevačica Ivana Krunić otkrila je da je nakon više godina bavljenja pevanjem i nastupa uspela da skupi dovoljnu sumu novca zajedno sa svojim dečkom Banetom Čolakom, da kupe sebi stan i njoj nove zube.

Ivana Krunić napominje da su u prethodnih nekoliko godina bili vredni i da je tek sada sve došlo na naplatu. 

- Kupili smo stan i ja sam uradila zube. Na to smo potrošili novac. Bane je ušao u medije zbog nekog cilja, u poslednju sezonu rijalitija je ušao da bi kupio stan. Tako da smo sebi kupili gajbu, konačno više nismo podstanari - kroz osmeh govori Ivana za i dodaje:

- Sve je to zajedničko. I stan, a i pas (smeh). Nekretninu smo kupili na Zvezdari. Toliko smo stanova obišli u prethodnom periodu, bilo nam je muka od plaćanja kirija. Teško je plaćati to. Znaš da taj mesec bacaš taj novac, a ovako znaš da si u svom stanu. Mi smo uspeli sve da platimo u kešu. Sve je kako treba - zaklujučuje Ivana za Blic.

@alo_portal FILIP I JA SMO SAMI SVE URADILI Prija šokirala odgovorom na pitanje o porodici! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #aleksandraprijovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading