Stjepan Hauser
Foto: Alo/Afsheen Khosraviani

Stjepan HAUSER je munjevito započeo prvu solo turneju „Rebel with a Cello“ u rasprodatim arenama širom Evrope, a Beograd i Zagreb su jedini gradovi u regionu gde će nastupiti 24. i 25. oktobra.

Čarolija njegovog muziciranja izaziva euforiju gde god da se pojavi, a posebno među ženama što se može videti na snimcima koje objavljuje na svojim društvenim mrežama! Koncerti održani u Pragu, Budimpešti, Jerevanu, Baru, Atini, Limasolu, Bordou, Barseloni, Madridu, Lisabonu, Dižonu i Zirihu su bili rasprodati, te ga je do sada slušalo više od 120.000 ljudi. HAUSER osim fanova privlači i pažnju svetskih muzičara, tako da je koncertu u Madridu prisustvovao i slavni Placido Domingo. Pre dolaska u Beograd očekuju ga nastupi u Milanu, Rimu, Firenzi i Jesolu gde se očekuje oko 40.000 posetilaca. Dan posle beogradskog koncerta sviraće u Zagrebu, a potom ga očekuju veliki koncerti u Minhenu, Amsterdamu, Berlinu, Beču, Krakovu, Gdansku, Oberhausenu, Antverpu, Hamburgu, Mančesteru, Londonu, Parizu, Tel Avivu, Istanbulu, tako da će se broj posetilaca na kraju turneje meriti stotinama hijada.

Beogradska publika će svog miljenika dočekati 24. oktobra u punoj Štark Areni, a HAUSER je posebno raspoložen i emotivan kada nastupa u Beogradu. Pored brojnih svetskih metropola u kojima je nastupao, Beograd je za njega uvek predstavljao posebno mesto.

Stjepan Hauser

Afsheen Khosraviani

 

“Beograd me svaki put oduševi na novi način. Nekoliko puta sam bio ovdje i svaki put sam uživao. Ovo je stvarno grad koji živi 100 na sat i nikada ne spava. Očekujem da će me i ovoga puta publika oduševiti atmosferom, te da ćemo skupa stvoriti večer koju ćemo dugo pamtiti. Jako sam uzbuđen zbog nasutpa u Štark Areni.” izjavio je HAUSER.

Malo koji muzičar publici može na koncertu da priredi takav vatromet energije, strasti i ljubavi kao što to može Stjepan HAUSER i to na violončelu. Iako je svetsku slavu stekao kao član dueta 2Cellos, svojom prvom solo turnejom dokazuje da je nezaustavljiv i da će publika još dugo moći da uživa u nastupima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

HAUSER violončelom spaja lepotu, eleganciju i rock energiju. Svestranost se ogleda u njegovom repertoaru, jer na violončelu podjednako maestralno izvodi Šakiru, Čajkovskog, Lady Gagu ili Šostakoviča.

Stjepan Hauser

Afsheen Khosraviani

 

Na prvom solo koncertu obećava nešto sasvim drugačije od onoga na šta je beogradska publika navikla na koncertima 2Cellos. Pored HAUSERA na bini će biti još 25 muzičara koji će izvođenju klasika, filmske i latino muzike dati potpuno novu dimenziju, tako da će koncert u Beogradu biti najveći spektakl ikada i svojevrsna istorija muzike u jednoj noći. Spektakularno izvođenje će pratiti i specijalni scenski efekti, koji će savršeno upotpuniti ceo doživljaj.

U prodaji je ostao mali broj ulaznica, a mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online platforme efinity.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading