Stjepan Hauser
Foto: Alo/Alo

Jedan od najboljih violončelista na svetu Stjepan Hauser večeras održava koncert u beogradskoj Štark Areni, a sada je neposredno pred izlazak na binu izneo svoja očekivanja.

On je na samom početku istakao da obožava srpsku prestonicu, te da se u Beogradu oseća kao na moru, međutim, kada je njegov ljubavni život u pitanju, Stjepan ne želi previše da detaljiše, uprkos raznim spekulacijama i navodima, te dodaje da uživa u momačkom životu.

Stjepan Hauser

Alo

 

Inače, Stjepan je 2015. godine uplovio u vezu sa pevačicom Jelenom Rozgom, ali iako su svi priželjkivali da će svoju ljubav podići na viši nivo i venčati se, dok je par nakon dve godine okončao ljubavnu relaciju, a sada je violončelista istakao da postoji mogućnost da se upravo ona i Nataša Bekvalac pojave na njegovom večerašnjem nastupu.

Hauser je takođe priznao da je svašta ludo radio zbog ljubavi i to mu je glavni pokretač, ali kad se kamere ugase drugačiji je. 

Na svakom koncertu Hauser dodatno začini atmosferu kada sa svojim čelom siđe u publiku, na veliku radost mnogobrojnih obožavateljki, te nema sumnje da će i večeras prirediti prisutnima veče za pamćenje.

Spektakularno izvođenje će pratiti i specijalni scenski efekti, koji će savršeno upotpuniti ceo doživljaj.

(Milan Đuričić)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading