Đole i Gagi
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Od kada je Luna Đogani ušla u "Zadrugu 1" koju je obeležio njen odnos sa Slobom Radanovićem, porodica Đogani prošla je kroz mnoge sukobe. Naime, Đole je javno kritikovao bratanicu, pa su odnosi obe porodice zahladneli, čak se i sa Gagijem retko viđao i čuo. Međutim, čini se da je sve to sada iza njih.

Tome u prilog ide fotka koju je objavio Gagi na Inastagramu. Naime, na fotografiji u jednom tržnom centru poziraju Đole i Gagi i sa njima je Đoletov sin Adriano. Kako je na objavi tagovana i Vesna, jasno je da zle krvi nema iako Đole i ona nisu bili na veselju kad se Luna porodila sa malom Lanom.

Ipak, oni su izbegli to veselje jer Vesna nije dobra sa Anabelom i to je i potvrdila pre mesec dana. Kako je navela, nije htela da nikome bude neprijatno zbog njih i njihovih narušenih odnosa, ali je svakako čestitala Luni i Marku.

Svakako ni Gagi nema kontakt sa bivšom ženom Anabelom, pa je logično da to nije prepreka za njega i Đoleta i njihov odnos.

Podsetimo, između ostalog, Đole je javno tražio da se Anabela odrekne njihovog prezimena kada se razvela, pa je to bio jedan od inicijalnih okidača za njihov sukob. A bilo ih je u međuvremenu još.

Sada su braća, srećom, u sjajnim odnosima, a bivše, sadašnje i buduće žene su, teorijski, podložne promenama, te i ne treba da im budu razlog ta nesuglasice.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading