Soraja rodjendan
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Dušica Jakovljević otputovala je pre dve godine u Istanbul u Tursku, kako bi bila gost na gala rođendanu Soraje Vučelić. Ona se tom prilikom zajedno sa slavljenicom i njenom dobrom prijateljicom Anom Korać našla na jahti o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju.

Soraja je tada veliko slavlje napravila na jahti, pa je lako zaključiti da nije štedela, te da se potrudila da sve bude svetski i na nivou. Njoj su društvo pravile Ana Korać i voditeljka Dušica Jakovljević, sa kojima je tada na Instagramu objavila fotografiju. Ona je u opis stavila samo emotikon srca i time svima stavila do znanja da uživa u ljubavi sa prijateljima.

Slavljenica se tada odlučila za belu haljinu, Ana Korać crvenu, a najveću pažnju privukao je stajling ušice Jakovljević koja je obukla takođe haljinu, crnu i kratku, a svi su gledali u njene mrežaste čarape, ali i komentarisali da se ne zna koja je od njih tri veća bomba.

Voditeljka je kasnije objavila snimke sa jahte, šampanjac i pravu "ludu" žurku, a sve je prštalo od luksuza.

"Pitali su me jednom koji mi je najlepši trenutak u životu. Onaj kad sam se rodila, odgovorila sam. Od tada svaki dan slavim kao rođendan, srećna što živim i dišem", napisala je Dušica tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading