Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Mladenović je za nešto više od šest godina aktivnog pevanja uspela da kupi nekoliko nekretnina i obezbedi kako sebe, tako i svoju porodicu, a istovremeno je postala jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima.

Pevačica ne krije da sav zarađeni novac dobro investira i to u nekretnine, a pored dva stana u Beogradu, nedavno je kupila i kuću.

Aleksandra je sad otkrila da se uskoro seli u novu nekretninu, te da će na taj način rešiti problem koji ima sa haljinama.

–Već neko vreme poklanjam garderobu, jer nosim jednom ili dva puta i ne mogu više. Stalno kupujem haljine i vidim da više nemam mesta, ali hvala Bogu, selim se uskoro u novi stan pa ću imati više mesta –  rekla je Aleksandra za Grand i otkrila da je konačno napravila ogroman garderober i da joj je to bila najveća želja.

Pevačica je istakla da je inače kupovinom nekretnina ostvarila sve o čemu je kao dete maštala.

- Ispunila sam sve što sam htela, sad radim na novim željama. Svake godine zapišem na papiru šta želim i do sad sam sve ispunila. Ja sam radila na tome – zaključila je pevačica.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović nedavno je prošla kroz težak period kada je imala skandal sa bivšim dečkom. Naime, nakon raskida nije ostavljao pevačicu na miru, te je, kako je ona istakla, pretio ubistvom i samoubistvom. Stefan je prijavljen policiji koja je mu je odmah odredila da napusti zemlju, s obzirom da nije državljanin Srbije. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading