Aleksandra Mladenović kod Kineza
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je prošla kroz pakao kada je na svojoj koži osetila kako izgleda kada poverenje pokloni pogrešnom momku. 

Ipak, kako je prošlo određeno vreme od cele drame u kojoj se pevačica našla, čini se da je uspela da se izdigne iz svega i vrati svakodnevnim aktivnostima. 

Pevačica je sada na mrežama objavila snimak koji je mnoge nasmejao. Naime, ona je otišla u kinesku prodavnicu sa prijateljem, a kad je stigla do kase, desila se nesvakidašnja situacija. 

Aleksandra je sve vreme bila opuštena, a njen prijatelj ušao je u razgovor sa Kinezom koji radi kao prodavac u radnji gde se Mladenovićeva našla. 

- Je li to to? - upitao je prodavac, nakon čega je osoba sa kojom je Aleksandra bila, odgovorila: 

- To je to. Tražimo joj muža. 

- Došli smo kod Kineza da tražimo muža - nadovezala se Mladenovićeva, pa ga upitala: 

- A jesi li ti oženjen? Jesi? Kad? 

- Sedam, osam godina - odgovorio je Kinez.

- Ništa, na pogrešnom smo mestu - zaključila je pevačica. 

Inače, prava je retkost da poznati priznaju da kupuju određene stvari kod Kineza, a nekolicina njih nema nikakav otpor prema tome, već i javno priznaje. 

Naime, Aleksandra Prijović u jeku slave otkrila je da joj nekada nedostaje upravo ta kupovina u kineskoj radnji, te da su joj takve radnje omiljene. 

- Kada sam bila dete, uvek sam kupovala ono što sam u tom trenutku sebi mogla da priuštim. Volim što danas mogu sve sama sebi da kupim i da sebi priuštim i neke stvari koje su možda i skuplje. I to niko ne može da mi prebaci. Imam stvari i od 100 dinara. Evo, priznaću sad nešto, ali najiskrenije. To znaju moji prijatelji - moje omiljene radnje su kineske. To moram da kažem - izjavila je Aleksandra, pa dodala:

- Pored svega što kupim i skuplje i jeftinije od stvari, ostala mi je posebna emocija kada su Kinezi u pitanju. 

Takođe, ni Anastasija Ražnatović ne krije da nekada posećuje Kineze, te je tako pre određenog perioda uhvaćena dok iznosi dasku za peglanje iz kineske prodavnice. 

Podsetimo, Aleksandra Mladenović nedavno se uselila u svoj stan u Beogradu na vodi. Ona se na svom Instagram profilu pohvalila organizacijom useljenja, te objavila fotku iz novog stana, a na istoj se pevačica nalazi sa mamom, prijateljem, drugaricom ali i Episkopom koji je njen specijalni gost. 

- Danas je za mene jako poseban dan. Uselila sam se u svoj novi dom o kakvom sam uvek maštala. Imala sam i tu čast da mi njegovo Preosveštenstvo Episkop remezijanski Stefan Sarić očita molitvu i osvešta stan - napisala je pevačica ispod fotografije. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading