Maja Manojlović
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Maja Manojlović godinama je na malim ekranima, a po mišljenjima mnogih, lepa voditeljka se ne ni malo nije promenila.

S obzirom da bi joj po izgledu, ali i vedrini, gledaoci dali duplo manje godina, mnogi se pitaju kako uspeva da održi svoju lepotu, iako je na pragu pete decenije živote.

Naime, Maja ima 40 godina i pre voditeljske karijere bavila se manekenstvom, a svoju vitku liniju s godinama nije promenila.

Ona je pre nekoliko godina, u jednom intervjuu otkrila tajnu svoje mladolikosti, te podelila sa javnosti kako je održava.

- Moja nega lica u ovom periodu menja se utoliko što dodam i noćnu kremu na bazi hijalurona i kori­stim bodi buter umesto mleka za telo. Ma­saže su obavezne jednom nedeljno. Nekada sam bila kolekcionar preparata za negu, ali više ne. Ipak mislim da je dosta i do energije. Ja sam veoma energična i imam dobru genetiku, na meni se ne vidi koliko sam spavala i zahvalna sam prirodi na tome - rekla je ona i dodala:

- Žena je lepa ako je nasmejana, negovana, odi­še harizmom i samopouzdanjem. Tada je i privlačna, a sve to koliko ima toliko i nema veze sa estetikom.

Ona je potom otkrila da uživa u dobroj hrani, te da neretko i pretera u njoj.

- Veliki sam gurman, volim dobru hranu, naro­čito slatke specijalitete. Kada preteram, po nekoliko dana ne jedem ništa slatko i ne unosim ugljene hidra­te, tako da sam često na nekoj dijeti.

Iako se može pohvaliti prirodnom lepotom, ona ističe da ne smatra sebe savršenom.

- Kao sve žene, ni ja nisam potpuno zadovoljna odrazom u ogledalu. Uvek bih da oslabim još koji ki­logram, više zategnem stomak, ruke. Uvek nešto po­stoji, ali, generalno, udobno se osećam u svojoj koži - naglasila je, pa prokomentarisala estetske zahvate koji su sve moderniji.

- Nemam ništa protiv estetske hirurgije. Verovatno ću u nekom trenutku nešto i uraditi. Za sada ništa ne bih menjala, ali s godinama možda hoću, ali bez ika­kvog preterivanja. To je klizav teren, često vidim pri­mere žena koje su prešle granicu estetike u čežnji za što boljim izgledom - rekla je Maja za "Hello".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading