Željka Joksimovića isprozivala bivša žena
Foto: Alo/Printscreen

Željko Joksimović sreću je pronašao kraj televizijske voditeljke Jovane Joksimović. Međutim, pevač je pre nje bio u braku sa Vesnom Avramović, koju je oženio kada je imao samo 23 godine.

ZABAVLJALI SE OD SREDNJE ŠKOLE, PROFESOR IZ UHVATIO ZAJEDNO Istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene Vesne

Printscreen

 

Ljubav između njih pojavila se još za vreme srednjoškolskih dana, a nakon venčanja dobili su ćerkicu Minu.

Poznati pevač nastoji da svoju privatnost, a pogotovo porodicu, sačuva od medija i šire javnosti, te se o njegovom životu pre početka muzičke karijere malo toga zna.

Detalje iz njegove mladosti jednom prilikom otkrio je njegov prvi komšija koji mu je u školi, sticajem okolnosti, predavao fiziku.

Vesna Joksimović

Printscreen

 

- Željko i njegova bivša supruga Vesna bili su moji đaci. Išli su u isto odeljenje, ali tada niko nije mogao ni da pomisli da će se jednog dana venčati - rekao je profesor Srećković, pa dodao:

- Jednog dana video sam Vesnu da dolazi kod Željka i da se drže za ruke. Bilo mi je drago jer sam znao da su oboje dobra deca. Dobacim: "O, dobar dan, komšinice", a ona se zacrvenela.

- Posle čujem da pričaju po kraju kako se zabavljaju. Nešto kasnije, ona se gotovo preselila kod Joksimovića. Ubrzo su se i venčali - zaključio je profesor tada za "Hello".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading