Melina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša i dobije svoj epilog, ali kako je Alo! prvi pisao, kreatorka je svoj dve decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika. 

Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom, a sada su progovorile i komšije iz luksuznog kompleksa u kom modna kreatorka živi, nakon odlaska iz luks vile na Senjaku.

Jedna komšinica, koja je želela da ostane anonimna, istakla je da se za njenog dečka znalo i dok nije došla u ovaj kompleks, kao i da se i sama hvalila da ima "švalera", i to u teretani u kojoj je trenirala.

Melina Džinović

Foto: Ataimages

 

Po gradskim krugovima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Svi u teretani, gde trenira su znali. Taj čovek ju je čak i dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala kako bi priče došle do Harisa. Ovde sam je videla dva puta otkada je došla, ali tog čoveka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod - kaže ona, a potom se i nadovezala na Harisovu izjavu da su njene drugarice krive zbog raskola.

- Poznajem te žene sa kojima je išla na putovanja. Znam da Haris njih krivi što je Melina počela da izlazi i što ga je ostavila, ali ja ne mislim tako. Melina je i počela da se druži sa različitim ljudima i da izlazi kako bi izašla iz kuće. Ranije su deca bila mala pa je oko njih dosta vremena provodila - rekla je ona, piše "Blic".

Podsetimo, više o tome ko je zapravo Melinin novi dečko i šta smo sve saznali, pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jana

05.04.2024 16:52

Hoce li neko napisati ko je gospodin, mocnik?