Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Vest da se Haris i Melina Džinović razvode, odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, a javnost bruji o krahu braka pomenutog para već nedeljama unazad.

Ono o čemu se najviše priča, a i piše je i podela njihove imovine, koje po svemu sudeći ima poprilično, a sada se oglasio i advokat. 

Kako prenose domaći mediji, Haris je sa Melinom podigao ogroman zajednički kredit za vilu na Senjaku u kojoj su donedavno živeli, a u kojoj pevač živi sa decom i dalje, dok se Melina preselila na drugu lokaciju.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Međutim, sada se postavlja pitanje da li će kuća biti prodata i novac podeljen ili Haris mora Melini da isplati deo jer ostaje da živi u nekadašnjem zajedničkom domu. Kako je objasnio advokat, imovina stečena u braku smatra se zajedničkom imovinom koja se deli u zavisnosti od doprinosa supružnika.

- Sticanje bilo koje imovine u braku smatra se zajedničkom imovinom, ali ne sa opredeljenim udelima, što znači da se imovina deli srazmerno doprinosu koji je supružnik, odnosno koji su supružnici imali u sticanju imovine. Naravno, supruga, odnosno majka, ima poseban doprinos u sticanju te imovine iz razloga što samo odgajanje i čuvanje dece i kućni poslovi, što uključuje kuvanje, peglanje, čišćenje i sve ostalo što čini poslove majke i vrsne domaćice, predstavlja poseban doprinos koji može kada se obračunava u brojkama i u samom startu iznositi oko nekih 15-20 procenata - rekao je advokat i dodao:

- Vezano za nekretnine koje su stečene u braku takođe važi rečeno – ko, koliko, kada, i od čega je kupio nekretnine i u kom obimu - zaključio je on.

Podsetimo, Haris i Melina Džinović emotivnu vezu započeli su još 2002. godine, a iz braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu.

Više o tome ko je Melinin novi dečko pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading