Missica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Šerika De Armas, bivša mis Urugvaja, koja je svoju zemlju predstavljala na izboru za Mis sveta, preminula je u 27. godini nakon teške borbe sa rakom materice.

Naime, Šerika se na svetskom izboru takmičila 2015. godine kada je imala samo 18 godina. Tamošnji mediji preneli su vest da je Šerika izgubila borbu nakon dvije godine, a prema pisanju The New York Timesa prijatelji i članovi porodice odali su joj počast.- "Leti visoko, sestrice. Uvek i zauvek" - napisao je njen brat Majk De Armas na društvenim mrežama.

- "Bila je previše napredna za ovaj svet i jedna od najlepših žena koju sam u životu upoznala", izjavila je aktualna Mis Urugvaja Karla Romero.

Lijepa Urugvajka bavila se i humanitarnim radom, a posebnu je pažnju posvećivala organizaciji Pérez Scremini Foundation koja se bavi djecom oboljelom od raka.

- Uvek sam želela biti model, bilo reklamni model ili model za modnu pistu. Volim sve vezano za modu i mislim da je san svake devojke da ima priliku da učestvuje za izboru za  Miss Universe. Jako sam srećna što mogu proživeti ovo iskustvo puno izazova - rekla je Šerika u intervjuu za NetUruguay per Univision.

 

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading