Kejt i Vilijam
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Princeza od Velsa Kejt Midlton nedavno je imala zakazanu operaciju abdomena. Ona se trenutno oporavlja i njeno stanje je stabilno, a zbog čega je završila na operaciji, nikome nije htela da otkrije.

Kako je zvanično saopšteno, od sada će javnost biti obaveštavana samo o njemom oporavku, a svoje dužnosti po protokolu moći će da obavlja tek od Vaskrsa.

Uskoro je očekuje i oporavak u kraljevskoj palati, a kako su otkrili njeni saradnici, Kejt, verovali ili ne, ume da bude i te kako nezgodna i prgava.

Princeza od Velsa "može biti vaša najbolja prijateljica ili najgori neprijatelj", navodi kraljevski stručnjak. Robert Džobson, autor knjige 'Diana: Closely Guarded Secret', napisao je u jednom članku za Daily Mail da mu je dvorjanin poverio sledeće o karakterima princa i princeze:

"I Kejt i Vilijam imaju prilično ekstremne promene raspoloženja, baš kao i pokojna princeza Dajana!"

Takođe se navodi i da Vilijam ima "izrazito kratak fitilj".

"Ume da bude malo nezgodan kada je lošeg raspoloženja. Ponekad njihovo neslaganje rezultira povišenim tonovima. Međutim, oni se dobro poznaju, pa to obično brzo prođe, a Kejt ima umirujući uticaj na njega", izjavio je Džobson na osnovu razgovora s bliskim kraljevskim stručnjakom.

script type="text/javascript" src="https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js">

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading