kejt-midlton
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Teorije zavere oko princeze Kejt Midlton ne prestaju, a nova koja se pojavila izazvale je brojne reakcije širom sveta.

Naime, kako pišu britanski mediji, Kejt je navodno godinama imala aferu sa pokojnim plemićem Tomasom Kingstonom, koji je pre 17 dana pronađen mrtav!

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

Da stvar bude još bizarnija, Tomas je iznanada preminuo krajem februara ove godine, u 45. godini života, a britanski mediji su preneli da je preminuo od "traumatske rane na glavi" i da je u blizini njegovog tela pronađen pištolj, te da sve ukazuje da je reč o samoubistvu, a njegova iznenadna smrt i to u trenutku nestanka Kejt Midlton, dodatno je podgrejala sumnje i pokrenula teorije zavere.

Objavljeno je takođe da Tomas nije imao nikakvih finansijskih problema, niti problema u odnosima sa ljudima, a njegov čin bio je neverovatan šok za sve.

Kingston je i sam bio deo britanske kraljevske porodice ženidbom sa lejdi Gabrijelom Vindzor, ćerkom princa i princeze Majkl od Kenta i bliskom rođakom kralja Čarlsa II.

Tomas Kingston

Foto: Profimedia

 

Povezivali su ga sa mnogim devojkama, a navodno se tokom 2011. zabavljao i sa Pipom Midlton, rođenom sestrom Kejt Midlton.

Podsetimo, priča se i o tome da princ Vilijam navodno već godinama ima aferu sa Rouz Hanburi, markizom od Čolmondelija, inače pripadnom britanskog plemstva i nekadašnjom bliskom prijateljicom Kejt Midlton

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading