Kejt Midlton
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U bolnici u kojoj je Kejt Midlton podvrgnuta operaciji abomena, a u kojoj se kasnije oporavljala od zahvata, deo osoblja je optužen za pokušaje da pristupi privatnoj medicinskoj dokumentaciji princeze od Velsa.

Šefovi privatne londonske klinike, u kojoj je Kejt Midlton provela dve nedelje u januaru nakon operativnog zahvata, pokrenuli su unutrašnju istragu nakon tvrdnji da je najmanje jedan zaposleni pokušao da pristupi dokumentima o zdravstvenom stanju slavne Britanke.

- Ovo je velika bezbednosna povreda i neverovatno je štetna za ugled bolnice, s obzirom na savršenu reputaciju i privatnost do koje drže prilikom lečenja članova kraljevske porodice. Direktori su kontaktirali Kensigtonsku palatu odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili su palatu da će biti sprovedena kompletna istraga - rekao je neimenovani izvor za "Mirror".

kejt-midlton

Foto: Shutterstock

 

- Celo medicinsko osoblje je šokirano i izbezumljeno zbog optužbe i veoma su povređeni što bi kolega kome su verovali mogao da bude odgovoran za takvo grubo kršenje etike - dodao je insajder.

Kejt je obeveštena o svemu i zna šta se dogodilo.

- Ovo je stvar kojom će baviti klinka - rekao je portparol palate.

Podsetimo, iz palate su javili da neće davati nikakve informacije što se zdravstvenog stanja Kejt tiče, a da će to učiniti tek nakon Uskrsa. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading