Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Kraljevska porodica u žiži je javnosti nakon spekulacija o nestanku Kejt Midlton, mnoge teorije zavere pojavile su se na mrežama, a sve je počelo od fotošopirane fotografijena kojoj se sumnja da nij eprinceza.

Britanku Hajdi Agan mnogi nazivaju dvojnicom Kejt, a mnogi su komentarisali da na snimcima i fotografijama nije princeza od Velsa već upravo njena dvojnica, pa se Hajdi ovom prilikom oglasila. 

- Očigledno se nagađalo da li su na tom snimku Kejt Midlton . Dobila sam puno poruka na društvenim mrežama. Ljudi su mislili da sam to ja, ali nisam. Bila sam tad na poslu pa mogu reći da to nisam ja. Uverena sam 100 odsto da su na tom snimku Kejt Midlton i princ Vilijam. Dakle, Kejt je živa, možemo biti sigurni u to. Sada je sve otišlo predaleko. Počelo je kao šala o tome gde je Kejt, ali sada se stvarno pretvorilo u dramu. Ovo treba da prestane - rekla je Hajdi za Mirror.

Inače, Hajdi na Instagramu ima nalog na kome se zove "dvojnica Kejt Midlton", a tu možemo videti mnoštvo fotografija na kojima ona pokazuje slike na kojima veoma podseća na princezu. Hajdi već 12 godina živi od svog izgleda, i sve modne detalje koje ima nalik su Kejtinim.

Dobila je mnogo bračnih ponuda ali i pretnje smrću pa je priznala:

- Kad se to prvi put dogodilo, bila sam zatečena količinom mržnje koja dolazi od ljudi, ali sada sam naučila da je to jednostavno tako. Svako ima svoje mišljenje - objasnila je.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boki

20.03.2024 13:56

Zapretili joj verovatno životom da kaže da nije ona.