Iva Grgurić
printscreen
Iva Grgurić

printscreen

Iva Grgurić, Foto: printscreen

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić se poslednjih nekoliko nedelja neprestano svađaju, zbog čega dolazi i do sve češćoh raskida. Kariću se nije svidelo kako je Jovana odgovarala sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca", zbog čega nisu progovorili ni reč sve do današnjeg nastavka emisije. Stefan, koji je više puta ponovio da najviše ceni iskrenost, zamerio je Jovani kada je rekla da svoje pravo mišljenje ne iznosi, kako bi zaštitila njega i njihovu vezu. Karić je zbog ovoga izgoreo, pa je došlo do još jedne burne svađe.

I danas, i u mnogim prethodnim svađama, Stefan je Jovanu uporedio sa svojom bivšom devojkom Ivom Grgurić, pobednicom "Zadruge 3". Stefan smatra da su i Iva i Jovana foliranti. Misica mu često ovo prebacuje, govoreći mu da ona nije kriva što on ima traume od bivših devojaka.

Stefan Karić

PrntScrn

Stefan Karić, Foto: PrntScrn

Tim povodom, Iva je prokomentarisala celu situaciju:

- Čim me ne vadi iz usta, sigurno ima neki razlog. Očigledno sam ostavila dubok trag u njemu. Nema potrebe da druge upoređuje sa mnom, on jako dobro zna kakva sam ja bila, a kakve su dotične... Njemu želim sve najbolje, kao i ostalima u rijalitiju - poručila je Iva, koja trenutno uživa na odmoru u Dubaiju.