"MAJKA NAM JE NA LEKOVIMA" Zgrožena njihovim ponašanjem oglasila se sestra Aleksandre Nikolić, protiv Maje je podnela tužbu, a za Janjuša je imala brutalnu poruku!

Šokirala

Maja, Alex i Janjuš
Maja, Alex i Janjuš, Foto: Promo

Nakon burnih dešavanja u ljubavnom trouglu Maje Marinković, Aleksandre Nikolić Marka Janjuševića Janjuša za Pink.rs se oglasila sestra Aleksandre Nikolić, Jelena i prokomentarisala dešavanja u proteklom periodu.

O njenom poznanstvu sa Janjušem odgovorila je:

- Mi se znamo od malena, njegova je greška što je išta pokušavao, trebalo je da ostanu drugari - izjavila je Jelena i dodala o odnosu Aleksandre i Janjuša:

- Što se tiče njih dvoje, za mene su oni drugari i na tome će ostati.

 O tome kako komentariše odnos Maje i Aleksandre, šokirala je izjavom da je upravo podnela tužbu protiv Marinkovićeve zbog svih reči koje je izgovorila.

- Podnela sam tužbu protiv Maje Marinković, biće tužena za sve što je rekla za moju sestru, mene i našu majku . Zgrožena sam njenim ponašanjem, taj fizički kontakt joj neću oprostiti - govori za Pink.rs Aleksandrina sestra i otkriva kako se njihova majka Slovenka oseća.
- Katastrofalno se oseća, pod lekovima je za smirenje, nije lako gledati svoje dete tako! Ne bih više ništa komentarisala - završila je Jelena razgovor.

Pogledajte OVDE  šta je Tara uradila reperu, rupe na glavi naterale Ša da se obrati stručnoj osobi.

Povezane vesti