Zadruga
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Zadruga se nedavno završila, a pobedu u šestoj sezoni odnela je Aleksandra Nikolić.

Dve večeri finala obeležila su mnogi šokantni stajlinzi bivših zadrugarki, ali i razni skandali. Ekipa Paparaco lova, zabeležila je trenutke koji se nisu videli na malim ekranima. Iza kulisa finalne večeri, sevale su pozadine zadrugarki, te prisutni nisu mogli da dođu sebi.

Dijana OG, makedonska učesnica šeste sezone koja je ispala na sredini rijalitija, pojavila se u providnom kombinezonu i otkrila svoju zadnjicu, te mnogima nije bilo dobro. Ništa manje zapažena bila je i Miljana Popović koja se pojavila u mrežastoj haljini i oduševila sve svojim stajlingom ali i figurom.

Ono što takođe nije moglo da se vidi ispred malih ekrana jeste Taki Marinković koji je krišom brojao pare i to poprilično debelu svotu novca.

Ekipa Paparaco lova uhvatila je trenutak gde ispod stola broji do poslednje novčanice, ali i njegov prisan zagrljaj sa Sofijom Unom koja se sa njim dovezla u besnoj mašini na finalnu noć.

Marko Janjušević Janjuš, nije krio koliko je razočaran plasmanom, pa je u sred finala otišao do obližnje pumpe i kupio alkohol kako bi lakše podneo poraz.

Janjuš je mislio da ga niko ne vidi, pa je iz flaše prosuo vodu i sipao alkoholno piće koje je uzeo na pumpi, a pre toga se uredno slikao sa vernim fanovima.

ZERINA PROGOVORILA O ALEKSANDRINOJ POBEDI Hećo otkrila šta je čula za Cara i Nikolićevu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading