Stefan Karić sa novom devojkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon turbulentnog perioda i suđenja sa Natašom Šavijom, bivši zadrugar Stefan Karić pohvalio se harmoničnom vezom sa novom izabranicom Andreom. Njih dvoje su čak bili na luksuznom putovanju, pa je Stefan svima pokazao koliko je njegova nova devojka zgodna i zategnuta kao praćka.

Međutim, on je ipak u međuvremenu izbrisao sve zajedničke fotografije sa njom, te ostavio samo jedan video. S tim u vezi mnogi su pomislili da se ova Karićeva romansa brzo završila.

Naime, na Stefanovom profilu na Instagramu je ostao samo jedan video, obrisane su sve fotografije i objave koje su bile na pomenutoj društvenoj mreži, a njegovi pratioci spekulišu da je došlo do raskida i da je na njihovu ljubav stavljena tačka.

Stefan se ovim povodom oglasio za Telegraf, ali nije hteo da komentariše na tu temu, pa je kratko rekao: 

- U gužvi sam, imam obaveze - rekao je Stefan, a kasnije danas na svoj Instagram stori objavio je video na kom šeta sa psom, kao i replike iz filmova koje takođe dovode u sumnju da je raskinuo sa devojkom.

Naime, Karić je objavio čuvenu repliku iz filma "Mi nismo anđeli" između Nikole Koja i Sonje Savić gde čuvena Sonja između ostalog kaže:

"Ne shvatam zašto te žene toliko vole?! Nemaš posao, nemaš para, tretiraš žene kao stoku...", na šta joj Kojo odgovara:

"Mislim da je ovo poslednje presudno!"

Dakle, Karić je ovim nešto želeo nekome da stavi do znanja, ali nije precizirao na koga tačno misli.

Podsetimo, pre veze sa Andreom, starleta Nataša Šavija prijavila je Stefana za fizički napad. Stefan je zbog toga mesec dana proveo u pritvoru, a u međuvremenu Nataša je obavestila javnost da je ročište na kom je trebalo da se suoče krajem novembra odloženo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading