ROMANTIKA IM NIJE U KRVI Ovi horoskopski znaci ne gaje duboke emocije
Foto: Shutterstock

Već smo poznati sačinjenom da se razlikuju znakovi zodijaka razlikuju po određenim karakteristikama koje krase većinu njihovih predstavnika. Ovog puta otkrivamo vam koji horoskopski znaci jednostavno nisu romantični.

VODOLIJA

Vodolije su na prvom mestu po nekompatibilnosti sa stabilnim vezama. To je najzagonetniji od svih znakova. On voli slobodu i shodno tome, Vodolije ne vole kada im se neko meša u izbor. Obećanja se često mogu zanemariti. Kada je karijera u pitanju, Vodolije su uporne i odgovorne, međutim, u ljubavi jednostavno nemaju dovoljno motivacije. Ne pamte svoja romantična osećanja i mogu da zaborave na dogovore koje imaju sa partnerom. Ništa od ovoga neće biti učinjeno iz zlobe, već zbog njegove slobodne prirode. Način da se Vodolija zadrži u dugoj i skladnoj vezi je da gradite na slobodi i poverenju.

LAV

Drugi na listi horoskopskih znakova koji jednostavno nisu romantični je Lav. Lav obraća pažnju na svoje voljene samo kada mu to donese neku korist ili priznanje. Uvek trpi vreme sa porodicom zarad nove publike. Teško mu je da bude veran i jednostavno razgradnja odnosa u različitim kategorijama. Možda mu je porodica na prvom mestu, ali to ne znači da će im biti potpuno veran.

STRELAC

Treće mesto na ovoj listi zauzimama Strelac. Idealno je planirati i graditi budućnost sa njima jer imaju istančanu intuiciju. Međutim, mana u odnosu sa Strelcem je što ne razumeju partnera i misle da su uvek u pravu. Nisu romantični i teško se oslobađaju ljubavi. Jednom kada naiđe na nesuglasice sa partnerom, za njega nema pomirenja dok ne kaže da je u pravu. Zbog toga retko uspevaju da žive zajedno sa svojim partnerom.

VAGA

Vaga uvek sumnja u sve i uvek je u potrazi za idealom. Dok ne sret posmatraju osobu savršenom, međutim, čime se susreću sa svojim manama, odustaju i odlaze. Vaga svoje učešće u braku vidi kao obezbeđivanje svih materijalnih stvari koje su joj potrebne, srednje, retko pokazuju romantične sposobnosti. U isto vreme, oni su stalno na oprezu, uvek flertuju sa strane i nisu uvek u stanju da budu verni.

BLIZANCI

Blizanci su veoma razvijena stvorenja i za njih je flert prirodan deo života. Ako nemaju načina da izrazi svoje emocije, uvenu. Međutim, oni su veoma površni u izgradnji odnosa i obraćaju pažnju samo na svoje neposredno blagostanje. Njihovo raspoloženje je promenljivo i bez obzira na dogovor sa partnerom, najverovatnije će završiti sve kako su zamislili. Oni lako ignorišu emocije ako im se to čini kao lak izlaz.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading