LEJDI GAGA PONOVO KRŠI PRAVILA Pevačica u najizazovnijem izdanju do sada, ali svi se pitaju šta joj se desilo sa licem
EPA

Lejdi Gaga privlači pažnju gde god da krene, a pošto ovih dana promoviše film "Gučijevi" (House of Gucci), ima je svuda! Posle neobičnih izdanja na premijeri filma u Italiji i Londonu, pevačica je sada stigla u rodni Njujork kako bi publici predstavila film u kojem igra glavnu ulogu. 

Sasvim normalno, kako glumi vlasnicu Guči brenda, Gaga je osmislila modni asambl, pa na crvenom tepihu oduševljava prisutne svojim toaletama.

Pevačica je odabrala crnu plišanu haljinu sa korsetom i visokim strukom, a preko grudi je imala samo dve trake čipke, koje se vezuju oko vrata u velikoj mašni.

LEJDI GAGA PONOVO KRŠI PRAVILA Pevačica u najizazovnijem izdanju do sada, ali svi se pitaju šta joj se desilo sa licem

Foto: profimedija

 

Stajling je upotpunila crvenim karminom i jakom šminkom na očima.  Međutim, nije moglo da nam promakne izgled njenog lica, izuzetno naglašene jagodice i punija usta su nešto što do sada Gaga nije imala. Sve se više spekuliše da se zvezda podvrgla botoksu, filerima.

Inače, ona u filmu oživljava lik Patricije Ređani, bivše supruge Mauricija Gučija i osobe koja je odgovorna za njegovo ubistvo. Cela priča šokirala je ne samo italijansku, već i svetsku javnost tokom 90-ih godina.

U najnovijem intervjuu, Lejdi Gaga je otkrila da je, tokom pripreme za ovaj lik, prošla kroz ekstreman glumački metod. Pevačica je otvoreno pričala o borbi da zauzme mesto u glumačkom svetu i da se dokaže kao glumica. Baš iz tog razloga, za ovaj film pripremala se godinu i po dana. Čak je i Patricijinu dnevnu rutinu ubacila u svoj svakodnevni život, uključujući i akcenat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading