Žena na bankomatu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ona je ostala bez novca, a uredno joj stigla poruka da je iznos na računu umanjen i to za veću sumu od tražene.

- U jednom tržnom centru sam na bankomatu sa kartice druge banke ukucala određeni iznos, bankomat je vratio karticu, ali pare nisam dobila! Sa kartice mi je skinut veći iznos nego što sam tražila, a od para ništa. Neka se ljudi pripaze i neka znaju da im je bankomat često prazan - napisala je jedna Beograđanka, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Ona je dodala i da je uložila reklamaciju, te da joj je rečeno da mora da čeka 15 danakako bi rešili ovaj problem.

- Ne morate da čekate 15 dana. Oni na kraju dana rade presek stanja i tada će videti neslaganje u isplatama i količini novca. Meni se isto desilo, ali sam novac na račun dobio nazad već sledećeg dana. Jedino ako im treba duže vremena da utvrde zašto vam je više novca skinuto sa računa nego što ste zahtevali na bankomatu, ali iznos ukucan na bankomatu koji nije isplaćen bi trebalo odmah sutradan da vam bude na računu - napisao je jedan korisnik.

Potom se javila još jedna gospođa kojoj se desilo isto.

- Nisu mi vratili novac sutradan, nego su mi rekli da dođem za par dana da bi mi uradili reklamaciju. Čeka se bar nedelju dana na povraćaj novca - navela je ona, a prenosi Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading