MUK U SELU KOD GOLUPCA Komšije ubijene starice (77) progovorile o zločinu: Međusobno su se pomagale, sve se od svakoga može očekivati
Alo/ Dejan Briza

Priča o smrti Dragice Mihajlović (77) iz sela Kudreš kod Golupca kao da je iz nekog kriminalističkog romana. Naime, zbog njenog ubistva uhapšena je Dragoslavka Spasojević (72), inače zaova nesrećne žene, odnosno sestra Dragičinog pokojnog muža. Prvobitno se mislilo da je Dragica preminula prirodnom smrću, odnosno dok je spavala u krevetu u svojoj kući. Ipak, posle nalaza obdukcije, otkrivena je užasna istina.

U SELU MUK I NEVERICA

Prema nezvaničnim saznanjima Dragoslavka, u selu poznatija kao Dika, 13. decembra došla je u kuću pokojne zaove, gde ju je stezala za vrat i gušila jastukom, nakon čega je nesrećna Dragica izdahnula.

– Obe su živele same i međusobno su se pomagale, kuća do kuće su. Dragica je bila slabo pokretna, morala je da nosi štap, a skoro je i operisala kuk, pa joj je Dika pomagala kada je trebalo. Čula sam da joj je polomila neke kosti u grlu i jedno rebro kada ju je gušila. Ne mogu da poverujem da je Dika tako nešto mogla da uradi. Ona je elokventna, pametna žena, dama, materijalno situirana. Ne vidim što bi to uradila – priča žiteljka sela Kudreš. Kako objašnjava, ona je Dragoslavku videla dan pre nego što je pronađeno telo i baš su pričale o Dragici.

– Pitala sam je kako je Dragica, a ona mi je rekla da je danima nije videla i da je verovatno otišla kod Ruže, sestre, u Veliko Gradište. Dan nakon toga sam čula da je pronađena mrtva u kući, pa mi beše teško i žao. Ali ni na kraj pameti mi nije bilo da ju je neko ubio – navodi naša sagovornica.

DEVIZNA PENZIONERKA

Selo Kudreš nije veliko, dosta stanovnika je otišlo u neke inostrane zemlje, a ono malo meštana što je ostalo, ne krije svoju nevericu.

– Ne znam šta da vam kažem. Očigledno se od svakoga sve može očekivati. Znam da su njih dve stvarno bile dobre… Dika ima bogatu decu, mada pomisao da je Dragica bila devizna penzionerka, a da su joj sinovi u Švedskoj i Austriji može da me navede da je bio neki spor oko para… Ko zna, očigledno su ljudi na sve spremni – priča jedan meštanin Kudreša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading