SVE OČI UPRTE U SUPRUGA NESTALE ANE VOLŠ Brajan se lečio na psihijatriji, a jedan detalj iz mladosti pokušao je da sakrije!
Foto: Tanjug/Tanjug

Brajan Volš, suprug misteriozno nestale Beograđanke Ane Volš, u centru pažnje je svih medija u Sjedinjenim državama! Pored toga što se sumnja da stoji iz nestanke nesrećne Srpkinje, njegova prošlost izaziva jezu!

Brajan Volš je sin uglednih roditelja, ali je odmalena bio problematičan. Njegov psiholog je ispričao za medije da se često osećao zanemarenim, nevoljenim i emotivno oštećenim jer su ga roditelji koristili kao pijuna u njihovim međusobnim svađama.

Roditelji su ga poslali u internat, a Univerzitet u Pitsburgu je napustio u drugoj godini zbog psihičkih problema.

- Njegova depresija, anksioznost i bes su ga napravili nesposobnim da normalno funkcioniše. Tada je započeo dugu bitku sa mentalnim zdravljem - kaže njegov psiholog, a prenosi Boston25news.

Takođe, Anin suprug Brajan odranije je poznat policiji jer je 2018. proglašen krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara.

SVE OČI UPRTE U SUPRUGA NESTALE ANE VOLŠ Brajan se lečio na psihijatriji, a jedan detalj iz mladosti pokušao je da sakrije!

Alo ilustracija M.J.

 

Međutim, on je opljačkao čak i svog oca.

Brajan je tokom 2018. ukrao iz doma svog oca Tomasa skupocene slike Salvadora Dalija, automobil i ostalu luksuznu robu. Kako prenose mediji, njegov otac je preminuo u Indiji u 71. godini, neposredno pre pljačke, što je Brajan iskoristio da se ušunja u vilu na obali Hulu, vrednu 710.000 američkih dolara.

- Porodica je Brajana optužila da je iz vile ukrao umetnička dela Salvadora Dalija i Džoan Miro vredna gotovo milion američkih dolara, ali i automobil i ostalu luksuznu robu - navodi izvor.

On je navodno planirao i da proda očevu kuću za 140.000 američkih dolara više od njene vrednosti. Ukradene stvari je hteo da proda na internetu, a o smrti oca nije obavestio nijednog rođaka. Međutim, sprečen je u tome jer je jedan od rođaka ipak otkrio njegove namere.

Prijatelji poručuju da je bio bolesno vezan za majku, a da se s Anom u poslednje vreme svađao, jer je ona želela sa decom da se preseli u Vašigton što on nije dozvoljavao. Takođe, spekuliše se da je htela da ga ostavi.

Podsetimo, Ana Volš je nestala posle dočeka Nove godine, a sumnja se da je brutalno ubijena i iskasapljena.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading