MONSTRUM IZA BRAVE Podvodio dve sestre! Jednu zaveo, pa držao kao ROBINJU!
Foto: Printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za Grad Beograd, u saradnji sa VJT uhapsili su Vorena V. I. (29) zbog sumnje da se počinio krivična dela trgovina ljudima i posredovanje u prostituciji. Kako saznajemo, njegove žrtve su bile dve sestre starosti 24 i 21 godinu!

Voren je vrbovao oštećene, zloupotrebljavajući njihovo poverenje, teške životne prilike i loše materijalno stanje. On im je, kako saznajemo, iznajmljivao stanove u kojima su se odavale prostituciji bez mogućnosti da biraju klijente kojima pružaju seksualne usluge za novac.

On je jednu od oštećenih primoravao da pruža seksualne usluge za novac tako što joj je oduzimao lična dokumenta, tukao je, zaključavao u stanu, objavljivao preteće, uvredljive i neistinite sadržaje na društvenim mrežama. Istu devojku tukao je i pred njenim detetom iz prvog braka!

- On je pretio i njenim rođacima i prijateljima. Blatio ih po društvenim mrežama. U pitanju su sestre koje su morale da ispune određenu kvotu, a dobijale su batine ako ne ispune normu. Ako neka od njih fizički nije mogla da izdrži, druga devojka je morala da dođe da joj pomogne - navodi izvor.

Koliko je Voren bio monstruozan prema devojkama, govori i to što je jednu od njih terao da radi i dok je u ciklusu!

Inspektori iz Odeljenja za javni red i mir uhapsili su osumnjičenog posle operativnog rada na području Novog Beograda. Voren V. I. je na saslušanju negirao krivicu, nakon čega je tužilaštvo predložilo da mu se odredi pritvor.

MONSTRUM IZA BRAVE Podvodio dve sestre! Jednu zaveo, pa držao kao ROBINJU!

 

 

 

Moler, taksista, makro!

Na Vorenovom Fejsbuk profilu ništa ne ukazuje o kakvom se monstrumu radi.

O sebi je napisao da živi u Nemačkoj i da je u braku, a osim svojih, objavljivao je fotografije sa žrtvom i njenom bebom.

Sudeći prema objavama, pre nego što je vrbovao devojke za prostituciju obavljao je razne poslove - od molerskih radova, preko prodaje cveća do, kako je napisao ispod jedne fotografije, taksiranja po Makedoniji.

Kako kažu u tužilaštvu, sumnja se da je Voren V. I. jednu oštećenu doveo u zabludu tako što je stupio s njom u emotivnu vezu i stekao njeno poverenje prividno dobrim odnosom prema njenom detetu iz prvog braka, znajući da je ona u lošoj materijalnoj situaciji kao samohrana majka.

Obećao joj je da će moći da prestane da se bavi prostitucijom kad god bude želela, a onda postavio njene slike na društvene mreže i ugovarao klijente. U slučaju da odbije klijenta, on ju je tukao.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading