boljevac
Foto: Alo/Printsccreen/Facebook

Razneo sebi utrobu! Denis P. (25) iz sela Dobro Polje kod Boljevca razneo se bombom u svojoj porodičnoj kući, a njegov otac Zlatko P. (55) ubio je svoju suprugu Biljanu, a njegovu majku, a zatim pucao sebi u glavu! Otac je sebi razneo pola lica, dok je sin razneo sebi stomak kašikarom. O motivu ovog maskra se samo naslućuje!

Kako saznajemo, stravična porodična tragedija dogodila se u sredu u večernjim satima u boljevačkom selu Dobro Polje u porodičnoj kući porodice Paunović. Policija i Hitna pomoć zatekli su stravični prizor - raznesenog mladića, izrešetanu ženu i muškarca koji nije imao pola lica.

Krali drva i sadili marihuanu?

Poznanici navode da se porodica bavila preprodajom drva koja su, kako kažu, uglavnim krali.

- Ma celo selo zna šta su radili. Krali su šta su stigli, obijali su prazne kuće, prazne pojate, sadili su marihuanu na svom posedu. Nemaju stoku, imaju samo nekoliko koza. Jedino je Biljana sadila bašticu i išla po nekad u nadnicu - tvrde meštani Dobrog Polja.

- Razlog zbog čega su ovo uradili nikada se neće saznati, jer očevidaca nema. Forezničari su dali preliminarne rezultate da je Denis bombu koja ga je raznela, držao u rukama, jer mu je utroba bila raznešena. On se ubio u kući. Prema prvoj verziji događaja sin se najpre razneo bombom, a kada je otac Zlatko sve to video, uzeo je karabin i pucao najpre u suprugu Biljanu, a zatim sebi u glavu - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da su Denis i Biljana preminuli na licu mesta, dok se lekari bore za Zlatkov život:

- Preživeo je iako je pucnjem razneo pola lica i zadobio teške povrede glave. Prevežen je u KC Niš, gde je odmah operisan i lekari se bore za njegov život - navodi izvor.

Boljevac

Facebook

 

Međutim, postoji i druga verzija ovog stravičnog događaja koji je Boljevac zavio u crno. Zbog povreda koje je zadobio Zlatko, sumnja se da je on zapravo najpre pucao u ženu i sebe, a da je mladić kada je sve to video razneo sebe bombom. Povrede koje ima Zlatko ukazuju i na mogućnost  da je bomba eksplodirala nakon pucnjave.

Izgorela im kuća do temelja

Porodica je pre nekoliko godina doživela nesreću kada im je do temelja izgorela kuća.

- Oni su u dvorištu imali dve kuće, jednu od cigala u kojoj su živeli i koja im je izgorela, i drugu starinsku od blata. Nakon požara, prešli su da žive u toj staroj kući. Među njima su uglavnom nezdravi odnosi, pa su bukvalno posle toga naterali Zlatkovu majku da pobegne u susedno selo kod rođaka da tamo živi. Znam da se Denis pre par godina lečio na zaječarskom Odeljenju psihijatrije, kratko je bio hospitalizovan, ali ne znam zbog čega - kaže jedna od meštanka ovog sela.

 

Meštani sela Dobro Polje kažu da je kuća porodice daleko od centra sela, da je izolovana i da oko kilometar od kuće nema nijednog domaćinsta. Do kuće se teško dolazilo, jer nema asfalta, pa su i kola Hitne pomoći i vozila policije jedva izašli na lice mesta.

- Svi u selu su zgranuti ovom tragedijom. Nažalost, za porodicu nema ništa lepo da se kaže. Zlatko i Biljana imaju dvojicu sinova i jednu ćerku. Denis je najstariji, a mlađi sin je sa devojkom do nedavno bio kod njih u gostima, pa su otišli za Zaječar najverovatnije. Ćerka je udata u Boru gde i živi i ima dvoje male dece - kažu meštani za Alo!.

Oni tvrde da je zbog ove porodice, u kojoj se dogodilo krvoproliće, često dolazila policija na njihova vrata.

- Zbog njih policija je dolazila u naše selo hiljadu puta. Oni su se međusobno svađali i tukli, nasrtali su na meštane, izazivali svađe i tuče. Svo troje su bili korisnici socijalne pomoći i celo selo je znalo kada oni dobijaju tu pomoć. Tog istog dana bi sišli nekim kršom od auta u centar sela, a iz automobila bi do daske odvrnuli muziku. Kupovali su alkohol na litre, počev od vina, piva, žestokih pića. Onda bi se bahatili, često su razbijali vozila koja su im bila u blizini, nasrtali na prolaznike, onako pijani vređali meštane, bacali svuda prazne flaše, pravili srču i smejali se - kaže nam jedna žena iz Dobrog polja.

Utvrđuju se okolnosti ovog stravičnog događaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading