Boljevac
Foto: Alo/Facebook

- Nakon stabilizacije zdravstvenog stanja i svih hemodinamskih parametara, pacijent će sa Klinike za anesteziju biti prebačen u matičnu zdravstvenu ustanovu - rečeno je u niškoj bolnici,

U međuvremenu. Više javno tužilaštvo u Zaječaru je protiv njega donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo jer je svoju suprugu likvidirao jednim hicem u glavu. Nesrećna žena je u trenutku zadobijanja smrtonosne povrede ležala na zemlji.

- Obdukcija je pokazala da je cev karabina delovala odozgo nadole, pravac rane i slivanje krvi jasno ukazuju da žena nije bila na nogama kada je usmrćena. Zbog čega je bila na zemlji, da li je pre kobnog udarca udarena ili je sama pala, nemoguće je utvrditi. On što je sigurno je da je hitac ispaljen iz karabina njenog supruga – navode izvori upoznati sa ovim slučajem.

Za sada još nije precizno utvrđen redosled kobnih događaja tokom nezapamćene porodične tragedije čiji je epilog i smrt Biljaninog i Zlatkovog sina Denisa i očevo teško ranjavanje. 

Meštani Dobrog Polja kažu da je porodica živela od socijale, i da su neki od članova domaćinstva imali problema sa alkoholom zbog čega su tuče i svađe bile veoma česte.

Najviše žale za Biljanom koju opisuju kao "mučenicu" koja je celu kuću držala na leđima ali je to nije spasilo zlostavljanja koje je kulminiralo ubistvom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading