Boljevac
Foto: Alo/Facebook

Denis Paunović (25) iz sela Dobro Polje kod Boljevca razneo se juče bombom u svojoj porodičnoj kući, a zatim je njegov otac Zlatko Paunović (55) ubio svoju suprugu Biljanu, a majku mladića! Posle krvavog pira pucao je sebi u glavu i razneo pola svog lica! 

Otac je uzeo karabin i izrešetao svoju suprugu, a zatim je pokušao samoubistvo. Sa teškim povredama prebačen je hitno u KC Niš, gde je operisan.  

- Preživeo je iako razneo sebi pola lica i zadobio stravične povrede glave - navodi izvor. 

Razlog ovog stravičnog masakra u mirnom boljevačkom selu još nije poznat, jer nije bilo svedoka ovog događaja.  

- Razlog zbog čega su ovo uradili nikada se neće saznati jer očevidaca nema. Forezničari su dali preliminarne rezultate da je Denis bombu koja ga je raznela držao u rukama jer mu je utroba bila raznešena. On se ubio u kući - naveo je izvor.  

Meštani sela Dobro Polje kažu da je njihova kuća daleko od centra sela, da je izolovana i da oko kilometar od kuće nema nijednog domaćinsta. 

- Nažalost, za porodicu Paunović nema ništa lepo da se kaže. Zlatko i Biljana imaju dvojicu sinova i jednu ćerku. Denis je najstariji, a mlađi sin je sa devojkom do nedavno bio kod njih gostima, pa su otišli za Zaječar najverovatnije. Ćerka je udata u Boru gde i živi, i ona ima dvoje male dece - kažu meštani za Alo! u dodaju :  

- Zbog ove porodice policija je dolazila u naše selo hiljadu puta. Oni su se mežusobno svađali i tukli, nasrtali su na meštane, izazivali svađe i tuče. Svo troje su bili korisnici socijalne pomoći i celo selo je znalo kada oni dobijaju tu pomoć. Tog istog dana bi sišli nekim kršom od auta u centar. Iz automobila bi do daske odvrnuli muziku, kupovali su alkohol na litre počev od vina, piva, žestokih pića. Onda bi se bahatili, često su razbijali vozila koja su im bila u blizini, nasrtali na prolaznike,onako pijani vređali meštane, bacali svuda prazne flaše, pravili srču i smejali se - kaže nam jedna žena iz tog sela.  

Utvrđuju se okolnosti tragedije.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading